Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Māra Lasmaņa jubilejas koncerts „Rasas lāsē mīlestību lieku"

Sanita Lasmane, 02.06.2011. 09:50

9. jūnijā plkst. 20.00 Rīgas Latviešu biedrības Zelta zālē notiks komponista Māra Lasmaņa 50 gadu jubilejas koncerts „Rasas lāsē mīlestību lieku".
Māra Lasmaņa jubilejas koncerts „Rasas lāsē mīlestību lieku"

Koncerta pirmajā daļā gaidāma Māra Lasmaņa jaunā estrādes dziesmu albuma „Rasas lāsē mīlestību lieku" prezentācija. Košas, smeldzīgas, rotaļīgas un sirsnīgas dziesmas par mīlestību izpildīs aktrise Vita Baļčunaite un dziedātājs Mārtiņš Ruskis. Dziesmu vārdu autores ir dvīņu māsas Zenta Gavrilova un Zitta Voiciša.

Otrajā daļā uzstāsies jubilejas koncerta īpašie viesi: Zane Jančevska, Indra Lintiņa, Inguna Kalniņa un Andris Daņiļenko. Mākslinieku sniegumā – dziesmas ar Imanta Ziedoņa, Ojāra Vācieša, Ārijas Elksnes un Pētera Brūvera vārdiem. Skanēs dziesmas, kas savulaik sacerētas tieši viņiem, darbojoties muzikālā kopā, kas bija pazīstama ar nosaukumu "Jasliņas brigāde". Klausītājus priecēs mākslinieku kopkoris „Mans mantojums". Neiztrūks arī muzikāli pārsteigumi.

Ar māksliniekiem kopā muzicēs Māris Lasmanis.

Vairāk informācijas – www.marislasmanis.lv.

Biļetes iegādājamas "Biļešu paradīzes" kasēs, www.bilesuparadize.lv, koncerta norises vietā stundu pirms koncerta.

Koncertu organizē Latvijas Komponistu savienība un SIA „Larek".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV