Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Danceradio.lv turpina tūri pa Latviju

DanceRadio.lv komanda, 02.06.2011. 13:24

10. jūnijā bārā „Cabinet" Preiļos, Kārsavas ielā 4, notiks „DanceRadio.lv Connection" pirmā vasaras pasākumu sērija ar bittera „Pelin 27" atbalstu, kurā uzstāsies šī web-radio iedvesmotāji Bogdan Taran un Max Lomov, kā arī dīdžejs un producents ZaZzy.
Danceradio.lv turpina tūri pa Latviju

Bogdan Taran un Max Lomov joprojām nodarbojas ar pasākumu organizēšanu un radio producēšanu, tie arī atrod laiku, lai veiksmīgi strādātu studijā. Nesen viņi pabeidza darbu pie jaunā lietuviešu projekta Happyendless „Golden Olympic" singla, kurš tuvākajā laikā tiks atskaņots Eiropas radio stacijās.

Pasākumu DanceRadio.lv Connection atbalsta leģendārais bitters "Pelin 27". Tā vēsture 80 gadu garumā ir bagāta ar tradīcijām, zināšanām, pieredzi un nepārtrauktu sniegšanos pēc nevainojamības. "Pelin 27" sastāvā ir dažādi augi, kas auguši Indonēzijā, Pakistānā, Atlasa kalnu rajonā Marokā un citos reģionos. Pirmajiem pasākuma apmeklētājiem būs iespēja nogaršot jauno dzērienu.

Bittera „Pelin 27" šotu bārā varēs iegādāties pa īpašu cenu - 1 Ls, savukārt 3 šotus varēs iegādāties tikai pa 2,5 Ls.
Pasākuma sākums: 22:00.
Ieeja: 1 Ls

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV