Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

"Sonic Youth" šogad domās par jaunu albumu

Mārtiņš Zviedris, 02.06.2011. 13:42

To sarunā ar "NME" pēc solokoncerta Londonā apstiprinājis grupas dalībnieks Tērstons Mūrs.
"Sonic Youth" šogad domās par jaunu albumu

"Vienkārši sapulcēsimies un skatīsimies, kas notiks," kopdarbības plānus apraksta Mūrs, piebilstot, ka iepriekš mūziķi bija nolēmuši pavadīt gadu, "pārāk daudz" nedarbojoties kā "Sonic Youth". Neilgi pēc šā lēmuma pieņemšanas bijusi uzstāšanās Vecgada vakarā Londonas "Hammersmith Apollo" zālē, un tā nostiprinājusi radošas "atjaunošanās" vēlmi. "Man patīk arī šādi, koncerti, kuros vienkārši spēlējam dziesmas pēc saraksta, tai pašā laikā jūtu, ka cilvēki mūs ir "atkoduši"," atzinās amerikāņu roknovatoru kolektīva dalībnieks.

Mūrs piebilda: tas, ka šādos "Sonic Youth" koncertos vairs neizjūt pārsteigumu gaidas publikā, viņu mudinājis uz laiku pievērsties "citam darbam" – solodaiļradei. Nule notikušais koncerts bija veltīts pagājušonedēļ klajā nākušajam Tērstona Mūra albumam "Demolished Thoughts", kura dziesmas uzstāšanās reizē skanēja arfas, vijoles, bungu un akustisko ģitāru pavadījumā.

Publicitātes foto, "Sonic Youth"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV