Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Ģertrūdes ielas teātrī vasaru ieskandinās Banda Portuguesa koncerts

Zane Estere Gruntmane, 03.06.2011. 15:16 | komentāri (1)

Nākošnedēļ, 8. jūnijā plkst. 19.00 ar dzirkstošu Banda Portuguesa koncertu notiks vasaras ieskandināšana Ģertrūdes ielas teātrī.
Ģertrūdes ielas teātrī vasaru ieskandinās Banda Portuguesa koncerts

Banda Portuguesa ir latviešu jaunieši, kas spēlē portugāļu mūziku. Dziesmas Elīna atved no Portugāles, sasauc kopā draugus un izdomā, kā tās dziedāt latvieša manierē. Koncertā skanēs gan portugāļu fadu, gan citas iemīļotas tautas meldijas. Dzirdēsit tādas dziesmas kā Gliemežu Fadu, Ciema kāja, Maizniecīte, Madeiras dejiņa, Tim Tim Dare Dare un citas.

Koncertā piedalās Iļja Šneiveiss (akordeons), Liene Brence (vijole), Laima Jansone (kokle portugāļu ģitāras vietā, cītarkokle, perkusijas), Austris Kalniņš (ģitāra, sintezators), Elīna Štoļde (balss).Iļja Šneiveiss ir no grupas Forshpil, Austris Kalniņš - no Bite's Blues Band, koklētāja Laima Jansone, Liene Brence un Elīna Štoļde piedalījušās dažādos tradicionālās mūzikas projektos gan Latvijā, gan ārzemēs.

Koncertā ieejas maksa – 2 Ls.

Finansiāli atbalsta: Valsts Kultūrkapitāla fonds. Sadarbības partneri: Latvijas Jaunā teātra institūts, Papīrfabrika Līgatne, poligrāfija Gandrs, BURTI, LU studentu padome, ParkMV, ISIC. Informatīvais partneris: portāls DELFI. Informatīvie atbalstītāji: EASYGET, Satori.lv, žurnāls IR, Riga This Week, radio NABA, Latvijas Radio 1 raidījums Kultūras Rondo, Radio Klasika, LZK

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV