Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

ISIC karšu īpašnieki jūnijā biļetes uz festivālu SUMMER SOUND LIEPĀJA 2011 var nopirkt ar atlaidi

Uldis Akselrods, 03.06.2011. 16:12

ISIC karšu īpašnieki uz festivālu SUMMER SOUND LIEPĀJA 2011 biļetes var iegādāties ar ievērojamam atlaidēm. No 1. līdz 30. jūnijam, uzrādot ISIC karti biļešu tirdzniecības vietās, biļetes uz abām festivāla dienām maksas tikai 12 latus (vai kopā ar ieeju telšu pilsētiņā – 14 latus). Organizētāji atgādina, ka šīs lētās studentu un skolēnu biļetes būs derīgas, tikai uzrādot tās kopā ar ISIC kartēm.
ISIC karšu īpašnieki jūnijā biļetes uz festivālu SUMMER SOUND LIEPĀJA 2011 var nopirkt ar atlaidi

Kā zināms, patlaban biļetes cena uz festivāla SUMMER SOUND LIEPĀJA 2011 abām dienām maksās 14 latus, bet kopā ar ieeju telšu pilsētiņā - 16 latus, bet, tuvojoties festivālam, biļešu cenas pieaugs.

Derīgi zināt, ka bērniem līdz desmit gadu vecumam ieeja festivāla festivālā SUMMER SOUND LIEPĀJA 2011 teritorijā pilngadīgas personas uzraudzībā būs bezmaksas.

Festivāls SUMMER SOUND LIEPĀJA 2011 notiks 22. un 23. jūlijā Liepājas pludmalē un parkā. Uz piecām tematiski atšķirīgām skatuvēm muzicēs vairāk kā 50 ārzemju un pašmāju grupas, būs koncerti, ballītes, sporta pasākumi un dejas.

Aktuālajai informācijai par festivālu sekojiet līdzi mājas lapā www.summersound.lv, kā arī sociālajos tīmekļos Draugiem.lv, Twitter un Facebook.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV