Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Klubā „Melnā Piektdiena" notiks metālmūzikas koncerts „Lietuvēns"

Ian, 06.06.2011. 13:17

Piektdien, 10. jūnijā, klubā „Melnā Piektdiena" gaidāms koncerts smagākas mūzikas cienītājiem – „Lietuvēns", gatavojoties vasaras festivāliem un ražas svētkiem.
Klubā „Melnā Piektdiena" notiks metālmūzikas koncerts „Lietuvēns"

Spēlēs:

Nighttales (gothic metal / rock)
Salīdzinoši jauna apvienība no Jelgavas, ko var klasificēt kā gothic metal, gothic rock žanra izpildītājus. Nighttales mūzika, pēc viņu pašu raksturojuma, ir gotiskā roka apvienojums ar klasisko mūziku, kuram piedevām tiek likts klāt akadēmiskais vokāls.
http://www.draugiem.lv/nighttales

Diseim – pašmāju vecās skolas death metal, ko grupa veiksmīgi sakausē ar sludge un stoner metal elementiem, grupas bagāžā demo „Sinner", drīzumā gaidāms arī pilnais studijas albums.

http://www.draugiem.lv/diseim

Katalepsija – grupas spēlēšanas stils ir tumšāks gotiskais metāls, kas mijas ar ņipru un doom / death metal pieskaņu. Gana melodiski, gana smagnēji un vairākums dziesmu latviešu valodā. Pēc mazas sastāva uzlabošanas, grupa atgriezusies pie klausītājiem.

http://www.draugiem.lv/katalepsija/

Frailty – pašmāju doom / death metālisti, kuru skanējumā smagā mūzika sajaucas ar melanholiju, skumjām, vājprātu un smagāku ģitāru veidotu sienu. Grupas bagāžā albums „Lost Lifeless Lights" (2008) , „Ep" (2009), kā arī „Gada Grupa" un „Gada Albums" tituls pašmāju smagajā mūzikā par 2009. gadu. Grupa gatavo jaunu albumu, kas klausītāju ausis sasniegs vēlā, aukstā un tumša rudenī.

http://www.draugiem.lv/frailty

Malduguns – pašmāju grupa, ar kvalitāti, spēku un raksturu.

Labi glabāts noslēpums pašmāju skatuvē. Ņiprs vecās skolas death metal, latviešu valodā. Grupas debijas albums jau pavisam drīz būs gatavs pārbaudīt klausītāja ausu izturību.

http://www.youtube.com/watch?v=-Utb8RHCle4&feature=player_embedded

Par labu noskaņojumu rūpēsies kluba bārā pieejamais alkohols.

Klubs atvērts: 19:00, koncerta sākums: 20:00.

Ieejas maksa: 2ls

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV