Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Intelligent Debosch" notiks zem atklātām debesīm

Ksenia Kamikaza, 06.06.2011. 17:43

Pasākumi "Intelligent Debosch" turpinās, un pirmā vasaras ballīte notiks 10. jūnijā zem atklātām debesīm kluba Dirty Deal Café iekšpagalmā (Rīgā, Maskavas ielā 12/2). Techno un deep-tech mūziku nospēlēs DJ I.F.U. no Londonas, kā arī Malork, Juri Konradi un Ksenia Kamikaza (Jurijs un Ksenija uzstāsies back 2 back).
"Intelligent Debosch" notiks zem atklātām debesīm

DJ I.F.U. dzimis Minskā, bet jau ilgāku laiku dzīvo Londonā, kur organizē deju mūzikas pasākumus ar nosaukumu Kautchuk. Šogad šīs pieredzējušais un virtuozais dīdžejs atzīmē 20. gadu kopš savas karjeras sākuma un Rīga ir kļuvusi par vienu no viņa jubilejas tūres pieturvietām. Viņa setus ir grūti raksturot ar precīzu definējumu, tas varētu būt ceļojums no Max Cooper remiksa uz Portishead skaņdarbu, līdz Four Tet caur Moodyman, Liebe*Detail un Carl Craig.

Malork ir Latvijas scēnas piemērs tam, kā talants apsteidz pieredzi, un šā dīdžeja seti vienmēr skan nopietni un pārliecinoši. Viņš jau uzstājās «Debošu» pre-party un sākumā, bet 10. jūnijā dziļā skanējuma cienītāji varēs noklausīties viņa setu tieši prime time.

Juri Konradi un Ksenia Kamikaza ir zināmi plašam Latvijas klubu apmeklētāju lokam un ne reizi vien priecēja «debošierus» ar savām smalkajām mūzikas izlasēm. Šajā reizē viņi uzstāsies back 2 back ar speciālo rīta setu.

Par gaismu un krāsu noformējumu, kā jau ierasts «Debošos», rūpēsies projekts CBETOMUSIC.

Par tradīciju kļuva arī preparty vinotēkā "Fiesta" (Ģertrūdes ielā, 19/21), kur no plkst. 20:00 reggae un liquid funk nospēlēs daudzu iecienītākais DJ Shurez.

Tie, kas vēlas apmeklēt šo pasākumu, var sūtīt savus vārdus un uzvārdus uz guestlist@inbox.lv.

Slikto laika apstākļu gadījumā pasākums notiks Dirty Deal Café iekšējās telpās.

10. jūnijs, klubs Dirty Deal Café, (Rīgā, Maskavas ielā 12/2).
Sākums: 22:00.
Ieeja: 4 Ls;
22:00—23:00 — 1 Ls pēc viesu saraksta,
no 23:00 — 2 Ls ar flaijeri vai pēc viesu saraksta / 1 Ls ar karti Fiesta.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV