Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Sāk tirgot biļetes uz Intara Busuļa koncertu Dzintaru koncertzālē

Una Taal, 07.06.2011. 10:09

Šodien tiek uzsākta biļešu tirdzniecība uz koncertu „Savādāks", kas notiks 22. augustā Dzintaru koncertzālē. Veldzei no svelmes un karstuma Intars Busulis klausītājiem prezentē liriskāko no albuma „AKTs" kompozīcijām - „Noslēpums".
Sāk tirgot biļetes uz Intara Busuļa koncertu Dzintaru koncertzālē

Koncertā izskanēs arī dziesma „Noslēpums". No šodienas tā tiek nodota vērtēšanai klausītājiem. „Noslēpums" - ar aicinājumu meklēt un atrast to piepildījumu, pēc kura katrs šobrīd ilgojas – vai tas būtu radošo spēju apliecinājums vai gaidīta atbilde sarežģīto attiecību spēlē. Mūzikas autors – Kārlis Lācis, vārdus rakstījis Jānis Elsbergs.

Koncertprogramma „Savādāks" pirmo reizi izskanēja šī gada 6.martā, Kongresu namā kā Intara Busuļa un grupas mūziķu Kārļa Lāča, Ginta Pabērza, Kaspara Zemīša, Kaspara Grigaļa un Andra Gruntes kopīgo mēģinājumu, improvizācijas un radošas sadarbības rezultāts. Iznākums uz skatuves izvērtās kā izrāde par sešu draugu tikšanos, kad visiem bija ko teikt – citam skaļāk un enerģiskāk, citam klusāk un piezemētāk, taču neviens nepalika klusēdams. Priekšnesumi tika papildināti ar īpašām video projekcijām.

Koncerti Dzintaru koncertzālē kļuvuši par ikgadēju tradīciju. Konkrētajam koncertam programma tiek papildināta un mainīta pielāgojot to Dzintaru koncertzāles noskaņai un iekļaujot papildus kompozīcijas, kas nākušas klāt mēģinājumu procesā. Kā paredz pats nosaukums, koncerts būs savādāks, interesants un saistošs arī tiem, kas apmeklēja „Savādāko" Kongresu namā.

Laikraksta „Diena" žurnālists Jegors Jerohomovičs par pavasara koncertiem izteicās: Mūziķi uz skatuves panāca maģisku efektu - tas bija psihodēlisks, klubīgs džezs vismodernākajā izpausmē. Šis koncerts bija robežstāvokļu izzināšana starp sapņiem, mistiku un realitāti, tāpēc iedarbojās pat fiziski un pamatīgi iedeva pa galvu - patīkami. Skanējums koncertā bija trekns, grādīgs un biezs, džeza sulā vārīts - kā arī solīja šova nosaukums, tas bija savādāks.

Programmā iekļautas kompozīcijas no albumiem KИNO, AKTs, Dai Bog to akustiskajā versijā.

Foto galerija no marta koncertiem Savādāks – http://intarsbusulis.com/component/option,com_rsgallery2/Itemid,5/gid,59/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV