Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Sākas biļešu tirdzniecība uz Lenija Kravica koncertu

Maija Tomkalne, 08.06.2011. 09:10

Šodien sākas biļešu tirdzniecība uz Lenija Kravica ( Lenny Kravitz) koncertu, kurš norisināsies 11. novembrī "Arēnā Rīga".
Sākas biļešu tirdzniecība uz Lenija Kravica koncertu

Lenijs Kravics sava jaunākā studijas albuma "Black and White America" Eiropas tūres ietvaros viesosies Rīgā. Lenijs dodas tūrē ar savu tehnisko nodrošinājumu, līdz ar to Latvijā skatītāji redzēs tikpat kvalitatīvu šovu kā visur citur pasaulē.

Lenija Kravica jaunākā albuma pirmais singls "Stand" jau ir nodots klausītāju vērtējumam 6.jūnijā, bet albums nāks klajā 22. augustā.

Lenijs Kravics savas muzikālās karjeras laikā ir paspējis saņemt 4 "Grammy" balvas pēc kārtas, viņa kontā ir arī tādi apbalvojumi kā "American Music Award", "MTV Video Music Award", "Radio Music Award", "BRIT Award", "Blockbuster Entertainment Award" u.c.

Koncerta biļešu iepriekšpārdošana visās "Biļešu Serviss" kasēs.

Biļešu cenas: Fanu zona - 40 Ls; stāvvieta - 25 Ls; sēdvieta - 25 līdz 40 Ls

Pirmo 2000 Fanu zonas biļešu iegāde par īpašu cenu būs pieejama tikai „Maxima" "Paldies" kartes īpašniekiem „Maxima XX" un „Maxima XXX" lielveikalu informācijas nodaļās.

Koncertu informatīvi atbalsta: "Radio SWH", "LNT" un "Delfi"

Vairāk informācijas:

www.bilesuserviss.lv

www.lennykravitz.com

Publicitātes foto, Lenijs Kravics

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV