Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Rīgā uzstāsies mūzikas producents Brokenchord un DJ/VJ apvienība Mondayjazz no Viļņas

Max Voitech, 08.06.2011. 10:46

Šo piektdien, 10. jūnijā, plkst. 22:00 klubā "Nabaklab" (Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, Rīgā) pasākuma Sound Design Jam Session ietvaros ar savām skaņas dizaina improvizācijām uzstāsies viens no perspektīvākajiem mūsdienu elektroniskās mūzikas producentiem, Lietuvas "uzlecošā zvaigzne" – tikai 19 gadus vecais Brokenchord. Bez tam jaunu, īpaši šim pasākumam veltītu programmu spēlēs arī divi DJ un VJ apvienības Mondayjazz pārstāvji no Viļņas – DJ Tadas Quazar atskaņos ne tikai zināmus hītus, bet arī savus jaunākos trekus, savukārt VJ Max Voitech veidos audio vizuālu performanci, tajā izmantojot Latvijas Mākslas akadēmijas (LMA) Dizaina nodaļas studentu un absolventu labāko darbu vizualizācijas.
Rīgā uzstāsies mūzikas producents Brokenchord un DJ/VJ apvienība Mondayjazz no Viļņas

Mūzikas producents Brokenchord ir viens no retajiem Baltijas valstu pārstāvjiem, kura eksluzīvais "mikss" ir spēlēts eksperimentālās mūzikas šovā BBC1 radio ēterā. Uz skatuves klubā Nabaklab Brokenchord dzīvajā radīs jaunas, unikālas skaņas dizaina kompozīcijas.

Pasākumā Sound Design Jam Session spēlēs arī atzīti pašmāju mūzikas producenti Breakfake un Sarkanais, kurš tikko atgriezies no Londonas ar jaunu materiālu un pēc ilgāka pārtraukuma atkal spēlēs Rīgā, kā arī vairāki DJ – tostarp Schtāls, Artūrs Mednis, Vibe55, Agnese Putna, Artis Tauriņš un DJ duets Crystral Sound System.

Sound Design Jam Session koncepts ir balstīts DJ mākslinieciskajā brīvībā spēlēt un atskaņot pēc savas gaumes izvēlētu mūziku, tādējādi ne tikai sevī pašā radot emocionālu pacilājumu, bet arī sniedzot pozitīvu lādiņu publikai. Turklāt katrs no DJ spēlēs sava stila mūziku, radot māksliniecisko daudzveidību. Savukārt, lai vēl vairāk paspilgtinātu skaņas performances, katra DJ uzstāšanās tiks papildināta ar unikālu video, kurā tiks izmantotas LMA Dizaina nodaļas studentu un absolventu labāko darbu vizualizācijas.

Pasākums Sound Design Jam Session notiek LMA Dizaina Diplomandu Dienu 2011 ietvaros kā PechaKucha Night „afterparty". Ieejas maksa pasākumā – Ls 2.

Pasākumu iniciatori un rīkotāji ir VJ Max Voitech un Banku augstskolas maģistra programmas "Uzņēmumu vadīšana radošajās industrijās" studenti. Pasākumus atbalsta klubs Nabaklab, kā arī uzņēmumi SIA Nice&Qustic un SIA Biznesa sistēmas, savukārt informatīvo atbalstu nodrošina žurnāls Ir un radio Star FM.

Brokenchord

DJ/VJ apvienība Mondayjazz

Sarkanais

Vairāk informācijas:

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV