Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Mežaparka zaļā teātra laukuma atklāšanā uzstāsies Fragma

Tomass Liepnieks, 08.06.2011. 11:06

Danenbergsons Events sadarbībā ar Rīgas Meži piedāvā šīs vasaras pirmo brīvdabas pasākumu gleznainās Mežaparka zaļā teātra laukumā - vietā, kura sevī apvieno neskartas dabas pieskārienu ar mūsdienīgas atpūtas un izklaides iespējām jebkura vecuma personībām.
Mežaparka zaļā teātra laukuma atklāšanā uzstāsies Fragma

Mežaparka atpūtas alejas un Janševska prospekta viena no visoriģinālākajām sastāvdaļām - zaļā teātra laukums - plašākai mūsdienu auditorijai ir vēl neatklāts, multifunkcionāls, piemērots daudzveidīgiem brīvdabas pasākumiem gan dienas, gan nakts laikā. Zaļais teātris ir brīvdabas estrāde, kurā 1949.gadā notika oficiālā Mežaparka kultūras un atpūtas parka atklāšana. Saules iesildīta skatuve, sānu kulisēs bērzi, bet apmeklētājiem atvēlēta rūpīgi kopta zaļa pļaviņa – šādi iespējams aprakstīt sapņaino ieskatu brīdī, kad esam nonākuši līdz zaļā teātra laukumam...

10. jūnijā Mežaparka zaļā teātra laukumā uzstāsies Fragma. Fragma pasaules slavu ieguva 1990. gados, kad brāļi Dirk un Marco Duderstadt radīja vienu no šī laikmeta pazīstamākajiem deju skaņu celiņiem "Toca Me". 21. gadsimtu Fragma ievadīja ar "Toca Me" vokālo versiju - "Toca's Miracle", kura 2000.gadā uzreiz pēc izdošanas burtiski piesavinājās Anglijas singlu čārta pirmās pozīcijas.

2008.gadā tika pārizdots Fragma leģendārais mash-up "Toca's Miracle" brāļu Duderstadt alternatīvā projekta Inpetto skaņās. Singla jaunā, novatoriskā interpretācija atkārtoti nodrošinājā tā atdzimšanu Anglijas, Spānijas un Holandes singlu čārtos. Fragma projekta kontā ir divi albumi: 2001. gadā izdotais "Toca" un "Embrace Me", kurš, savukārt, klajā nāca 2003. gada nobeigumā.

Fragma projektu muzikāli atbalstīs vairāki Latvijas diskžokeji.

Sarīkojums sāksies plkst. 20:00, lai katram no dalībniekiem nodrošinātu pilnvērtīgu un kontrastainu izjūtu devu - vakara dabas smaržu, ieskatu saulrietā un vienkārši relaksējošu atmosfēru, kura tumsai iestājoties pārtaps par enerģisku un neaizmirstamu piedzīvojumu brīvās dabās ielenkumā.

Īpaši mājīgi un ekskluzīvi tiks iekārtota VIP klientu loža, kura ietvers divus atcevišķus, paaugstinātus nodalījumus, savienotus ar galveno skatuvi, tādējādi atainojot privāto backstage atmosfēru. Abu ložu klientu skaits ir stingri limitēts, ko kopā veidos ne vairāk kā 100 personas.

Organizatori ir parūpējušies par mūsdienu standartiem atbilstošu db technologies skaņu sistēmu apvienojumā ar augstas rezolūcijas HD video risinājumiem, kuri tiks integrēti skatuves dizaina elementu sastāvdaļās.

Lai maksimāli nodrošinātu iespēju apmeklēt pasākumu, biļešu cenu politika solās būt demokrātiska – biļešu cena iepriekšpārdošanā nepārsniegs 5 latus, bet, uzrādot derīgu studenta vai vidusskolnieka apliecību, biļetes cena būs tikai 3 lati. Iepriekš minētā VIP statusa interesentiem nāksies šķirties no 15 latu lielas naudas summas. Biļešu tirzdniecība notiks "Biļešu Serviss" kasēs, degvielas uzpildes stacijās "Statoil", kā arī internetā: http://www.ticketservice.lv un http://www.perkamkopa.lv

10. jūnijs, 20:00, Fragma, Mežaparka zaļā teātra laukums; viss pārējais - http://danenbergsons.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV