Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

„Bon Jovi" turnejā atgriežas ģitārists Ričijs Sambora

Aivars Līpenītis, 10.06.2011. 10:03

Leģendārās rokgrupas „Bon Jovi" Eiropas koncertturnejai pievienojas tās pamatsastāva ģitārists Ričijs Sambora (Richie Sambora), kas atgriezies no rehabilitācijas.

Sākotnēji, izziņojot un dodoties savā pēdējā koncertturnejā, grupa „Bon Jovi" apstiprināja, ka tās ģitārists Ričijs Sambora ārstējas, komentējot: „Mūsu atbalsts Ričijam ir neapstrīdams. Viņš ir un būs „Bon Jovi" dalībnieks. Lai arī viņš nepiedalīsies nākamajos šovos, mēs gaidām viņa atgriešanos. Mēs turpināsim turneju, cienot fanus." Tomēr jūnija sākumā Ričijs pametis ārstniecības iestādi, lai pievienotos grupai tuvākajos koncertos.

Ričijs Sambora pievienojās „Bon Jovi" 1980. gadā, kļūstot neaizstājamas tās dalībnieks ar savu ģitārspēli un bekvokālu. Ārstēties no alkoholisma sācis 2007. gadā veselības problēmu dēļ.

„Bon Jovi" 17. jūnijā viesosies Somijas galvaspilsētā Helsinkos, kurp dosies Fanu reiss pašmāju mūziķu pavadībā. Tie ir grupas „Gain Fast" dalībnieki Kaspars Zlidnis un Arturas Burke (arī „PeR" dalībnieks) un latgaliešu rokmūziķis Sovvaļnīks kopā ar Andri Kiviču (grupa „Z-Scars"). Fanu reiss 17. jūnijā Helsinkos un 18. jūnija agrā rītā atpakaļ Rīgā nokļūs ērtos autobusos un ar ātrkuģi, ceļā piedāvājot izklaidi, muzikālus priekšnesumus, informāciju par „Bon Jovi", konkursus ar fanu balvām, kā arī cienastu.

Bon Jovi Fanu reisa biļetes vēl pieejamas Bezrindas.lv un universālveikalā Stockmann. Biļetes cena – 81 Ls, komplektā ar koncerta biļeti – 135 Ls. Iekļauta apdrošināšana.

Bon Jovi koncerts Helsinkos ir viens no Fanu reisa sezonas „Vasara 2011 kopā ar Tuborg" galamērķiem. Jūnijā Fanu reiss apmeklēs arī rokgrupas „30 Seconds to Mars" koncertu Tallinā un 2 gadus pēc kārtas par labāko festivālu Eiropā atzīto mūzikas festivālu Polijā „Open'er", kurā šogad piedalīsies tādi mūziķi kā Prince, Coldplay, MIA, Hurts, Kate Nash, The Wombats un daudzi citi. Informācija par Fanu reisa galamērķiem – www.fanureiss.lv, draugiem.lv/fanureiss, zvanot 1188 vai rakstot uz fans@fanureiss.lv. Fanu reisu informatīvi atbalsta draugiem.lv, Radio SWH, Apollo.lv, Receptes.lv, Novonews.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV