Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Prison bārā" uzstāsies DJ Monsta

Jānis Enkūzens, 10.06.2011. 13:31

Šovakar pirmo reizi "Prison bārā" Liepājā plates griezīs DJ Monsta.
"Prison bārā" uzstāsies DJ Monsta

DJ Monsta (zināms arī kā Monstrs) dīdžejo kopš 1992. gadā. 1990. gadu beigās sāka darboties Latvijas hip hop grupā "Fact". Ar šīs grupas līderi Gustavo vēl joprojām notiek veiksmīga sadarbība. 1998. gadā kā scratch dj pieaicināja arī acid jazz un funk grupa "Time After Time", ar kuriem ieguva "Grand Prix" festivālā "Liepājas Dzintars". Ar šīm grupām ir sniegti koncerti gan Eiropā, gan Krievijā. Kopā ar Latvijas ievērojamākiem scratch dīdžejiem AG, Raiti un Krii ir iesildījis pasaulslaveno hip hop grupu "Gang Starr", kad viņi viesojās Rīgā. Monsta ir piedalījies daudz ierakstos un uzstājies kopā ar dažādiem džeza un klasiskās mūzikas mūziķiem. Kopš 2008. gada aktīvi muzicē kopā ar saksofonistu un komponistu Niku Gothamu projektā "NiMo".

Savos pamatos Monsta ir dīdžejs, kurš spēlē skaņu plates klubos un dažados pasākumos. Viņš priecē dejotājus un klausītājus ar Broken Beat, Nu Jazz, Jazz, Funk un Latin stila mūziku. Savā ilgajā dīdžeja pieredzē dj Monsta ir uzstājies un pabijis daudzos klubos Eiropā un Krievijā, kāpjot uz vienas skatuves ar slaveniem dīdžejiem.

"Prison Bar" atrodas Liepājā, Stūrmaņu ielā 1, viesnīcas "Fontaine Royal" ēkā.

Sākums plkst. 22.00, ieeja bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV