Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Nedēļas nogalē Liepājā skanēs inernacionāls roks

Jānis Enkūzens, 10.06.2011. 15:24

Sestdien, 11. jūnijā, uz kluba "Fontaine Palace" skatuves kāps viena amerikāņu un divas somu un rokgrupas.
Nedēļas nogalē Liepājā skanēs inernacionāls roks

Pirmo reizi Latvijā viesosies apvienība "Antenna" no ASV. Grupa spēlē Amerikai raksturīgu roku ar pop un psihedēlijas ievirzi. Kompozīcijas ir burtiski pārpildītas ar Kalifornijas sauli un šīs karstās jūnija dienas šķiet ir īstais laiks, lai izbaudītu viņu performanci.

Somu grupa "Throw Away Heroes" klubā "Fontaine Palace" ir spēlējusi jau iepriekš, šoreiz tā ierodas prezentēt savu trešo albumu. Grupas mūzika ir labākajās hārdroka tradīcijās ieturēts rokenrols, kaut kas starp AC/ DC un 60-to, 70-to gadu stila pionieriem.

Arī apvienība "Danny Lips" piecu gadu pastāvēšanas laikā ir jau pabijuši Liepājā. Tagad atgriežas, lai priecētu alternatīvā roka piekritējus, grupas dziesmas noteikti patiks "Queens of the stone age" faniem.

Jau šovakar klubā "Fontaine Palace" uzstāsies trīs grupas, kuras darbojas Ņujorkas neatkarīgās mūzikas ierakstu kompānijas "Sliptrick Records" paspārnē,- hardroka apvienība "Confes"no Stokholmas, "Scarlet Violet" hārdroka/ metala grupa no Milānas, Itālijā, un vēl viena zviedru metal grupa "Thyreos". Mūziķi sevi raksturo kā 100% koncertgrupas un sola, ka publikai garaicīgi nebūs.

Koncertu sākums ap 23:00, ieeja no 22.00, biļetes cena 1 lats un 50 santīmi.

Publicitātes foto, "Throw Away Heroes"

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV