Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Bon Jovi Fanu reisu vadīs Kaža

Aivars Līpenītis, 13.06.2011. 11:03

Fanu reisu uz grupas „Bon Jovi" koncertu Helsinkos 17. jūnijā vadīs arī Kaža jeb Kārlis Būmeisters, pievienojoties Fanu reisa vadītājiem grupai „Gain Fast", Andrim Kivičam un Sovvaļnīkam.
Bon Jovi Fanu reisu vadīs Kaža

Bon Jovi Fanu reisa dalībnieki 17. jūnijā apmeklēs grupas „Bon Jovi" koncertu Somijas galvaspilsētā Helsinkos, Olimpiskajā stadionā, jaunākās un pagaidām pēdējās koncertturnejas ietvaros. Fanu reiss notiks divos autobusos un uz ātrkuģa, kas koncerta apmeklētājus nogādās tiešā koncerta norises tuvumā, kā arī uzreiz pēc koncerta – atpakaļ Rīgā. Vienā autobusā par izklaidi, muzikālu noformējumu un informāciju par „Bon Jovi", kā arī konkursiem un atrakcijām rūpēsies latgaliešu rokmūziķis Sovvaļnīks kopā ar Andri Kiviču (grupa „Z-Scars"), savukārt otrā autobusā pavadoņi būs grupas „Gain Fast" dalībnieki Kaspars Zlidnis un Arturas Burke (arī „PeR" dalībnieks), kam pievienosies mūziķis Kaža (Kārlis Būmeisters). Visi šie mūziķi jau iepriekš bijuši pavadoņi, dodoties uz citiem Fanu reisa galamērķiem.

„Fanu reiss ir izklaides pasākums ar iespēju apmeklēt koncertus un festivālus. Ir dalībnieki, kas piedalās vairāk tieši Fanu reisa, nevis apmeklējamā notikuma dēļ. Tādēļ šoreiz esam sarūpējuši īstu festivālu ceļā, līdz šim esošā viena spoža latviešu mūziķa vietā katrā autobusā nodrošinot izklaides programmu vismaz divu mūziķu izpildījumā. Prieks par sadarbību, kas izveidojusies ar šiem mūziķiem. Aicinu pievienoties īstam festivālam ceļā!" tā Fanu reisa galvenais organizētājs Aivars Līpenītis.

Bon Jovi Fanu reisa biļetes vēl nelielā daudzumā pieejamas Bezrindas.lv un universālveikalā Stockmann. Informācija – www.fanureiss.lv, fans@fanureiss.lv, 1188. Fanu reiss sezonas „Vasara 2011 kopā ar Tuborg" ietvaros jūnijā apmeklēs arī rokgrupas „30 Seconds to Mars" koncertu Tallinā un iespaidīgo festivālu „Open'er" Polijā, kur šogad piedalīsies Coldplay, Prince, MIA, Hurts un citi mūziķi.

Par Fanu reisu informē Apollo.lv, Radio SWH, draugiem.lv, Receptes.lv, Novonews.lv. Fanu reisu ceļā atbalsta „Tuborg", „Battery", „Vichy".

Publicitātes foto, Kaža

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV