Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„Aparāts" šovasar sniegs tikai vienu koncertu

Dace Volfa, 13.06.2011. 14:46

Atjaunotās grupas „Aparāts" vienīgais šīs vasaras koncerts notiks sestdien, 16. jūlijā, uz „I Love You" skatuves „Positivus" festivālā.
„Aparāts" šovasar sniegs tikai vienu koncertu

Grupu „Aparāts" 2000. gada rudenī Rīgā dibināja dānis Pēteris Helmss, kurš tolaik studēja Latvijas Mūzikas akadēmijā. 2002. gadā grupa debitēja ar albumu "zzz". Vairākas tā dziesmas ("Galdnieks", "Mīlestības doktors", "Roberts Larionovs" u.c.) kļuva par hitiem Latvijā. Pēc diviem gadiem „Aparāts" izdeva otro studijas ierakstu „Lielgabals un zvirbulis", bet grupas darbība beidzās, kad Pēteris atgriezās Dānijā.

Šā gada jūnijā „Aparāts" paziņo par apvienošanos un laiž klajā jaunu singlu. Šovasar grupa sniegs tikai vienu koncertu – „Positivus" festivālā uz „I Love You" skatuves. Pēteris Helmss sola, ka piedalīsies gan „Aparāta" pirmā sastāva ģitārists un dziedātājs Juris Andersons, gan šarmantās fona vokālistes Ilga un Santa.

Līdz ar „Aparāta" koncerta izziņošanu ir zināma pilna „I Love You" skatuves programma „Positivus" festivālā. 15. un 16. jūlijā Salacgrīvā uzstāsies arī Kārlis Kazāks, Goran Gora, „HMP?", „Parara", „Das Sonntags Legion", „ZRYA", „Momend", Andis Grīva un „Gines Rekordu Orkestrs", „Acid Rain", „The Mundane", „Starmetis" un „Bērnības milicija". Igauniju pārstāvēs „Malcolm Lincoln", bet Lietuvu – „Colours Of Bubbles".

www.positivusfestival.com

www.iloveyou.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV