Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Musiqq" piedāvā jaunāko dziesmu lejupielādēt bez maksas

Mikrofona ieraksti, 14.06.2011. 10:20

Grupa Musiqq savu jaunāko studijas ierakstu "Zaķpastala" piedāvā lejupielādēt bez maksas no savas mājas lapas internetā.
"Musiqq" piedāvā jaunāko dziesmu lejupielādēt bez maksas

Grupas dziesmu mūzikas autors un producents Marats skaidro: "Pēc tik daudz lieliem notikumiem, kas ar Musiqq ir noticis, vēlamies pateikties visiem tiem, kas mūs atbalstīja - mūsu Eirovīzijas komandai, ierakstu kompānijai, ģimenēm, draugiem, tiem, kas balsoja, turēja īkšķus, ticēja, pārdzīvoja un juta līdzi, kā arī tiem, kas joprojām mūs atbalsta, fano, klausās mūsu mūziku, balso, apmeklē koncertus! Tā ir liela dāvana mums.

Tādēļ šoreiz vēlamies pateikties ar dāvanu no Musiqq un tā ir - iespēja bez maksas lejupielādēt mūsu jaunāko dziesmu "Zaķpastala"".

Dziesmu iespējams lejupielādēt Musiqq oficiālajā mājas lapā :

http://musiqqofficial.com/musiqq_music.html

Tikmēr grupa turpina darbu pie jaunu dziesmu rakstīšanas un jau vasaras vidū, plāno publicēt jaunu singlu. Bet kamēr darbs pie jaunā ieraksta vēl nav pabeigts, Musiqq piedāvā pavadīt laiku klausoties "Zaķpastalu".

Grupas albums "Šī ir tikai mūzika" un visi jaunākie singli, un dziesmu remiksi ir atrodami portālā doremi.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV