Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Imants Daksis aicina uz koncertu "Dad Cafe"

Dace Preisa, 14.06.2011. 13:03

Imants Daksis ir mistiska, neordināra personība latviešu mūzikā. Dziesmu autors, dzejnieks, savdabīgas balss īpašnieks, virtuozs svilpotājs, kura skatuviskās izpausmes svārstās no dziesmu izpildīšanas ģitāras pavadījumā līdz pat hipnotiski šamaniskam priekšnesumam – piedzīvojumam.
Imants Daksis aicina uz koncertu "Dad Cafe"

17. jūnijā plkst. 20.00 Imants uzstāsies romantiskajā "DAD Cafe" ar īpašu programmu "Elpo, bērns!", kurā tiks atskaņotas visas dziesmas no tāda paša nosaukuma albuma, kas jau septiņus gadus ieņem lokālu kulta statusu un pēc atsevišķu kritiķu domām uzskatāms par vienu no labākajiem latviešu mūzikas veikumiem 21. gadsimtā.

Tiem, kas zina Imantu tikai no ekspresīvās puses, koncertprogramma varētu būt interesants pārsteigums, pateicoties dziesmu vijīgumam un skaistajām, trauslajām melodijām. Līdzi ņemt var arī bērnus.

Programmā – dziesmas un ministāstiņi no albuma "Elpo, bērns!", kā arī daži svaigi muzikāli pārsteigumi, laba aura un labi cilvēki vispakārt.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV