Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Jenny May ieraksta dziesmu latino ritmos

Guntars Račs, 15.06.2011. 09:51

Dziedātāja Jenny May, kuras iepriekšējais dziesmu albums „Nāk nakts" bija ieturēts enerģiskā latviešu pop rock stilā, šobrīd gatavo savu jauno programmu, kuras pamatā būs latino ritmi un melodijas.
Jenny May ieraksta dziesmu latino ritmos

Šonedēļ radiostacijās jau nonākusi pirmā dziesma „Mi Amor", kuru dziedātāja iedziedājusi kopā ar spāni Havjeru, pilnā vārdā Javier Fernandez Cruz.

„Havjers ir spānis, kas atceļojis uz Latviju, jo neprātīgi iemīlējās latviešu meitenē, ar kuru iepazinās Spānijā. Viņš atlidoja uz Latviju un apprecēja viņu. Tagad viņš jau vairākus gadus Latvijā ir spāņu valodas pasniedzējs. Šogad nodibinājis arī pats savu valodu centru. Popularizējot latino mūziku, Havjers jau ilgāku laiku uzstājies dažādās vietās, gan kafejnīcās, lokālos un citur, lai popularizētu mūziku, kas pašam ir sirdij ļoti tuva," Jenny May stāsta par savu dziesmas partneri.

Dziedātājai jau sen bija lolots sapnis dziedāt tieši latino mūzikas žanrā. Tagad, Havjera iedrošināta, Jenny May uzsākusi sava sapņa realizāciju.

Dziesmai tapusi arī spāņu versija, kura ar nosaukumu „ Ahora Si" ir pieejama portālā Doremi.lv un tiks popularizēta Itālijā un Spānijā.

Dziesmu producējis Artūrs Palkevičs.

Dziesmu iespējams lejupielādēt portālā Doremi.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV