Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

„Saldus Saule" saņem Kultūras ministrijas atzinības rakstu

Jolanta Ķiģele, 15.06.2011. 12:32

Latvijas Republikas Kultūras ministrija festivālam ir piešķīrusi Atzinības rakstu „par mūsdienu latviešu mūzikas un kultūras dzīves popularizēšanu 25 gadu garumā".
„Saldus Saule" saņem Kultūras ministrijas atzinības rakstu

Festivāla „Saldus Saule" organizatoru komanda saka lielu paldies Kultūras ministrijai par novērtējumu, bet īpašs paldies ir visiem tiem, kas divdesmit piecus gadus ir kopā ar festivālu. „Saldus Saule" nekad nav bijis biznesa projekts, bet gan festivāls, kas vieno tautu – labos un arī grūtos laikos. Ar festivālu kopā ir izaugušas vairākas paaudzes un tie, kas pirms 25 gadiem nāca paši, tagad sev līdzi ved bērnus un mazbērnus. Šiem cilvēkiem „Saldus Saule" vienmēr nozīmēs vairāk par citiem izklaides pasākumiem.

Festivāla komanda saka paldies arī visiem festivāla dalībniekiem, mūziķiem, atbalstītajiem, medijiem, organizatoriem un darbiniekiem, sadarbības partneriem un visiem festivāla apmeklētājiem!

Tiekamies arī šogad – 8. un 9. jūlijā Saldū, Kalnsētas parka estrādē.

Ieejas biļetes uz festivālu „Saldus Saule" iepriekšpārdošanā var iegādāties visās „Biļešu Paradīzes" tirdzniecības vietās, kā arī internetā www.bilesuparadize.lv. TELE2 klientiem un American Express kartes īpašniekiem ir atlaides.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV