Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

„Bon Jovi Fanu reiss" piepildīts, iespējams pieteikties Fanu reisā uz „30 Seconds to Mars" koncertu un „Open'er" festivālu

Aivars Līpenītis, 15.06.2011. 14:17

Grupas „Bon Jovi" koncerts Helsinkos 17. jūnijā, ko apmeklēs cienītāji no Latvijas Fanu reisā un individuāli, ir izpārdots, piepildīts arī Fanu reiss. Vēl pieejamas vietas uz Fanu reisu, kas 21. jūnijā apmeklēs grupas „30 Seconds to Mars" koncertu Tallinā un 29. jūnijā dosies uz Poliju, iespaidīgo „Open'er" festivālu.
„Bon Jovi Fanu reiss" piepildīts, iespējams pieteikties Fanu reisā uz „30 Seconds to Mars" koncertu un „Open'er" festivālu

Sākoties sezonai „Vasara 2011 kopā ar Tuborg", Fanu reisa organizētājs aģentūra magicFIB izziņoja pavadoņus – populārus un atbilstošus pašmāju mūziķus. „Bon Jovi Fanu reisā" tie bija vienā autobusā – grupas „Gain Fast" dalībnieki Kaspars Zlidnis un Arturas Burke, otrā – latgaliešu rokmūziķis Sovvaļnīks. Tomēr, ņemot vērā „Bon Jovi" popularitāti un to, ka tā ir šobrīd viņu pēdējā ieplānotā turneja, Fanu reisa pavadoņu loks tika papildināts – „Gain Fast" pievienosies rokmūziķis Kaža, bet kopā ar Sovvaļnīku koncerta apmeklētājus izklaidēs Andris Kivičs („Z-Scars").

Fanu reiss pēc vienošanās ar koncerta organizatoriem un biļešu tirgotājiem sagādājis vēl vienu patīkamu pārsteigumu dalībniekiem – lai arī koncerts gandrīz pilnībā izpārdots, Fanu reisa dalībniekiem iespējams tikt pie biļetēm, kas nodrošina ieeju koncerta norises vietas – Olimpiskā stadiona „Zelta Aplī", gandrīz pie pašas skatuves. Esošie dalībnieki, kas iegādājušies biļetes uz centrālo laukumu, sazinoties ar organizatoriem tās var apmainīt pret šīm ekskluzīvajām vietām.

Pēc „Bon Jovi Fanu reisa" 21. jūnijā rokmūzikas cienītāji aicināti Fanu reisā apmeklēt „30 Seconds to Mars" koncertu Tallinā, kur ceļā par jautrību un muzikālo noformējumu rūpēsies pavadoņi Kristaps un Guntis Rasimi („Bez PVN") un grupas „Double Faced Eels" dalībnieki Mārtiņš Gailītis un Reinis Straume, savukārt no 30. jūnija līdz 3. jūlijam atpūsties par labāko festivālu Eiropā atzītajā „Open'er" Polijā, kur šogad viesosies „Coldplay", „Prince", „MIA", „Hurts" un daudzi citi mākslinieki. Fanu reisa pavadoņi – mūziķis Valters Frīdenbergs un TV seja Ketija Dombrovska.

Informācija – www.fanureiss.lv, fans@fanureiss.lv, 1188, biļetes var iegādāties Bezrindas.lv un universālveikalā Stockmann. Informatīvie partneri – Radio SWH, draugiem.lv, Apollo.lv, Receptes.lv, Novonews.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV