Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Kafejnīcā "Taka" koncertēs grupa "Arkādija"

Kafejnīca "Taka", 15.06.2011. 16:04

Piektdien, 17. jūnijā, plkst. 21:00 kafejnīcu "Taka" instrumentāli pieskandēs draudzīgā art-folk grupa "Arkādija". Aicināts ikviens, jo paši arkādeši saka – Mūsu mūzika liks domāt un uzrunās gan vienkāršu strādnieku, gan prasīgu mākslas gardēdi.
Kafejnīcā "Taka" koncertēs grupa "Arkādija"

Grupa "Arkādija" radusies 2009. gada rudenī, kad Ronalds Leitnieks, spēlējot vienatnē kā bards un rakstot dziesmas Arkādijas parkā, nolēma dibināt grupu. Lai šo sapni īstenotu, Ronalds izveidoja vienreizēju grupas sastāvu, apvienojot perkusijas, flautu, vijoli, ģitāru, akordeonu un bungu ritmus vienotā melodiskā izjūtā. "Arkādija" savā skanējumā apvieno indiešu tautas mūzikas, post-rock un latviešu tautas mūzikas iezīmes ar domas raisošiem dziesmu tekstiem.
Laicīgas folk melodijas viesosies "Takā" arī 21. jūnijā, kad saulgriežu brīvdienu priekšvakarā kafejnīcā būs dzirdamas dūdu un ģitāras skaņas grupas "Vējam kabatā" izpildījumā.

Ieeja uz sarīkojumiem "Takā" bez maksas.

Grupa "Arkādija" klausāma šeit:
http://www.draugiem.lv/arkadia/

Vairāk par kafejnīcas Taka notikumiem šeit:
http://pataku.wordpress.com/
http://twitter.com/#!/barstaka

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV