Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Skaņu vērošanas pasākums "Trešā Auss"

Kafejnīca "Taka", 16.06.2011. 11:30

18. jūnijā plkst. 21.00 kafejnīcā "Taka", Miera ielā 10, notiks skaņu vērošanas vakars "Trešā Auss", piedaloties Vācijas, Somijas un Latvijas mūziķiem.
Skaņu vērošanas pasākums "Trešā Auss"

Pasākumā piedalīsies Squarewhite [Singapūra/Vācija] experimental, Ihokas [Somija] abstract ambientnoise un Bērnu Rīts [Latvānija] indiešu pasakas.

Squarewhite jeb Dennis Tan ir singapūriešu mūziķis un mākslinieks, kas pašlaik dzīvo Vācijā, Brēmenē. viņa muzikālās gaitas variē no elektroakustskās mūzikas līdz eksperimentālam noise. Dennis Tan veido arī instalācijas, kas ir vienlaicīgi gan skulpturālas, gan akustiski kompozicionālas. Agrākajos gados viņš ir bijis zināms kā iRa, Altre Ergos, Apostrophe, Trug, kā arī piedalījies elektroakustiskās mūzikas duetā Sonic Kitchen.

Ihokas jeb Jukka Hautamaki ir somijas mēdiju mākslinieks no Turku. Viņš strādā, izmantojot video, digitālo fotogrāfiju, eksperimentālās skaņu ainavas un elektroniku, bet Jukka primārā izpausme ir instalācijas.

Bērnu Rīts ir akusmātikas un skaņu ainavu arhitekti, kas izmanto pašizgatavotus mūzikas instrumentus un mehānismus, dažreiz kombinējot tos ar elektronisko skanējumu un sadarbojoties ar citiem mūziķiem. Šajā vakarā Bērnu Rīts spēlēs/lasīs indiešu pasakas.

Squarewhite : http://www.tandennis.net/Home.html
http://squarewhite.tumblr.com/
Ihokas: http://ihokas.tumblr.com/
Bērnu Rīts: http://bernurits.com/

Ieeja bez maksas.

Informācija par TAKAS pasākumiem: http://pataku.wordpress.com/
http://twitter.com/BarsTaka

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV