Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Galerijā "Ziema" skanēs roks un folks

Rihards Gēcis, 16.06.2011. 11:56

Piektien, 17. jūnijā, galerijā "Ziema", rūpnīcas VEF teritorijā, Ūnijas ielā 8, gaidāms rock-folk mūzikas vakars ar Imantu Daksi, Rihardu Gēci un Andri Diržinikas.
Galerijā "Ziema" skanēs roks un folks

"Ziemā valda absolūta vasara!" Ar šādu devīzi galerija "Ziema" pēc neilgas sasaluma pauzes ir atkal vērusi durvis, tādā veidā piesakot mūzikas pasākumu atgriešanos.

Par vakara muzikālo lobotomiju šoreiz rūpi turēs Andris Diržininkas, Rihards Gēcis un jau tautā iemīlētais dziesminieks un slavenā citāta "Viss ir sekss!" autors Imants Daksis.

Kā pirmais uz "Ziemas" skatuves dēļiem kāps Andris, lai piepildītu telpu ar etno kokles skaņām un ar savu mierīgo auru arī apkārtējos dēstītu brīvības sajūtu. Par otro vakara mūzikas noteicēju Gēci vēstures grāmata nestāsta daudz. Bet zināms, ka uz koncertu viņš sev nesīs līdz aizlienētu Yamahas ražojuma akustisko ģitāru un vairākus jau labi zināmus un par klasiku kļuvušus Garage Revival ēras skaņdarbus, kā arī neiztiks bez pašsacerētām kompozīcijām.

Vakara noslēgumā visi bāra apmeklētāji tiks pakļauti latviešu dziesminieka, barda un seksuālās revolūcijas pioniera Imanta Dakša stindzinošājai smeldzei. Imanta vārds gan komentārus neprasa, bet uzdodot pašam sakrālo jautājumu: "Kas Tu esi?" Atbilde skan: "Esmu filozofs, dzejnieks, mūziķis, ceļotājs, šamanis un vibrators, (da)jeb kas, ko Tu redzi savos sapņos."

Koncerta sākums plkst. 21:00.

Ieeja bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV