Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Tapis video stāsts Gustavo dziesmai „Daudz laimes"

Edgars Gertners, 21.06.2011. 12:50

Mūziķis Gustavo piedāvā dziesmas „Daudz laimes" video ekranizāciju. Kompozīcija iekļauta albumā „Trešā elpa" un tika veidota kā pārsteigums. Ar šādu mērķi radīts arī videoklips, kura tapšanas gaitā Gustavo sastrādājās ar vairākiem māksliniekiem.
Tapis video stāsts Gustavo dziesmai „Daudz laimes"

„Daudz laimes" video līdz galam nenoslīpēto versiju pirmajiem bija iespēja redzēt eklektiskās koncertprogrammas „Pilsētas portāls" apmeklētājiem. Šobrīd dziesmas vizualizācija ir pilnībā pabeigta.

„Dziesmas sākums ir mānīgs un tikai beigās ir saprotams, kāpēc tās nosaukums ir „Daudz laimes". Šo ideju turpinājām arī klipa sižetā. Video tapšanā tika iesaistīti ļoti daudzi mākslinieki, kas līdz šim savā starpā nebija sadarbojušies, un līdz ar to rezultāts bija intriģējošs un neparedzams," saka Gustavo.

Stāsta centrālā notikuma krāsu paleti veidoja mākslinieces Evija Ķirsone, Laura Ozola un Kristīne Luīze Avotiņa. Grafiskos attēlus uzbūra Paulis Liepa, kurš jau agrāk sadarbojies ar Gustavo, zīmējot klipu dziesmai „Esi brīvs". Par stāsta režiju atbildēja un tehniskos risinājumus nodrošināja „Tritone Studio" komanda; režija: Lauris un Raitis Ābele, operators Mārcis Ābele, pēcapstrāde Aigars Gercāns.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV