Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Trio Lady's Sweet vasaras saulgriežos ieraksta īpašu apsveikumu

Kristīne Kutuzova, 25.06.2011. 16:24

Vokālais trio Lady's Sweet (Jolanta Strikaite, Karīna Tropa, Vineta Elksne) Vasaras saulgriežos kā apsveikumu visiem līgotājiem dāvina dziesmu "Rītā agri saule lēca". Latviešu tautas mūzika, latviešu tautas dziesmu vārdi.
Trio Lady's Sweet vasaras saulgriežos ieraksta īpašu apsveikumu

Apsveikuma ieraksts tapis īstajos saulgriežos, 21.jūnijā, kas simboliski paskaidro dziedātāju nodomu meklējot gan dziesmas tekstu, gan veidojot aranžiju – sniegt to vieglo, īpašo mirkļa sajūtu, ko piedzīvo tie, kas svētku naktī paliek nomodā un rīta agrumā dodas sagaidīt pirmos saules starus.

Sagaidījušas gada īsākās nakts noslēgumu un pirmo vasaras saullēktu, dziedātājas var droši aicināt tos, kas nedosies ārpus Rīgas, rīt pievienoties līgotājiem Rīgā, 11.novembra krastmalā, Rīgas domes rīkotajā pasākumā "Līgo, Rīga!", kur jau no plkst. 21:00 dziedās kopā ar tādiem mūziķiem kā Intars Busulis, Ingus Ulmanis, Normunds Rutulis, Amber, Andris Ērglis u.c.

Uzreiz pēc Līgo svētkiem Lady's Sweet dosies uz Berghofas muižu, lai projekta "Satikšanās mūzikā" ietvaros 28.jūnijā pasniegtu meistarklasi jaunajiem, topošajiem mūziķiem, bet 1.jūlijā piedalītos noslēguma koncertā kopā ar Normundu Rutuli, Igo, Musiqq u.c. izpildītājiem.

Vairāk par projektu www.satiksanas.lv

www.ladyssweet.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV