Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

„Beat-Retro-Scratch" prezentēs jaunu videoklipu

Sanita Runtule, 27.06.2011. 10:15

7. jūlijā klubā „Artelis – gandrīz teātris" notiks neparasta rosība. Divās zālēs viens otru nomainot, uzstāsies kopā ap 20 māksliniekiem – mūziķi, dīdžeji, vīdžeji, kas kopā radīs košu vizuāli-muzikālu mini festivālu.
„Beat-Retro-Scratch" prezentēs jaunu videoklipu

Vakara galvenais notikums - ekstravagantā mūzikas projekta "Beat-Retro-Scratch" mash up remiksa "Satisfaction" videoklipa prezentāzija. Videoklipu ir veidojusi jauna, daudzsološa režisore Jekaterina Lavrentjeva.

Muzikālajā projektā „Beat-Retro-Scratch" piedalās domu biedri – DJ Funkstrots (Igors Poloņanovs), DJ Drum (Iļja Koļesņiks) un bundzinieks Tony Gella (Antons Gella), kas kopā ir izveidojuši programmu, kurā tiek atskaņota 20-to, 30-to gadu gramofonu mūzika mūsdienu interpretācijā.

Šis vakars solās būt piesātināts, jo „Beat-Retro-Scratch" puiši ir aicinājuši uzstāties arī citus savus domu biedrus un autoritātes mūzikā. Uz Arteļa skatuves kāps sevi spilgti pieteikusi Eirovīzijas atlasē grupa "Dandelion Wine" (jazz, funk), enerģiskā un saulainā grupa "Sun Quay" (disco/funk), eksperimentāli melodiskā artroka grupa "Sigma" un savdabīgs, jauns muzikāls projekts "Retro Limited" (swing/old jazz/covers). Speciāli šim vakaram būs gatavojušies arī plaši paši pazīstami dīdžeji Esoniq, Contour, Ksenia Kamikaza, Monsta, Juri Konradi, Vital un Funkstrot.

Tā kā uz Arteļa skatuves ir plašas video noformējuma iespējas, vīdžeji Creep, Plan, Vital un Wickiss gādās par to, lai vizuālie tēli veidotos pēc iespējas efektīgāk!

Arteļa otrajā stāvā tiks izveidota tā sauktā chill-out zona, kurā mierīgi lirisku gaisotni uzturēs dīdžeji Tim Jugla, GNZ, Bombey, un Snobo.

Sākums plkst. 18.30. Ieeja bez maksas, bet vietu skaits limitēts atbilstoši Arteļa izmēriem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV