Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Grupas „Laime pilnīga" un „Momend" dodas uz Volt festivālu

Jānis Olekšs, 27.06.2011. 11:56

Jau šodien grupas „Laime pilnīga" un „Momend" dodas ceļā uz Volt festivālu, kas no 29. jūnija līdz 2. jūlijam norisināsies Sopronā, Ungārijā.
Grupas „Laime pilnīga" un „Momend" dodas uz Volt festivālu

Festivāls norisināsies četras dienas, kuru laikā uz 15 skatuvēm uzstāsies dažādas grupas un mūziķi, norisināsies performances un priekšnesumi. Volt festivālā uzstāsies tādas labi zināmas grupas kā „30 seconds to Mars", „My Chemical Romance", „Moby", „Pendulum", „The Ting Tings", „Sum 41" un citas. „Laime pilnīga" un „Momend" kopā ar citu valstu pārstāvjiem uzstāsies uz EU Camp skatuves.

Grupa „Laime pilnīga" radusies 2006. gadā, šo gadu laikā tā paspējusi uzstāties gan lielākajos pašmāju mūzikas festivālos, gan kaimiņvalstīs. Tāpat ar uzvaru Coca cola jauno grupu konkursā Soundwave ieguva iespēju uzstāties Coke Live Music festivālā Polijā. Šī gada sākumā grupa izdeva savu debijas albumu „Dual".

Akustiskā rock/ indie grupa „Momend" pastāv nedaudz ilgāk kā gadu. Pavisam nesen sākotnējam duetam pievienojies vēl viens dalībnieks. Tikko grupa uzvarēja Radio 101 un Cēsu alus rīkotajā jauno grupu konkursā, iegūstot iespēju ierakstīt un izdod debijas albumu.

Atgriežoties no Ungārijas, abas grupas būs redzamas mūzikas un sporta festivālā „Fonofest", kā arī „Laime pilnīga" prezentēs jaunu video dziesmai „Terror women".

Plašāka informācija:
http://www.sziget.hu/volt_english
http://www.draugiem.lv/laimepilniga/
http://www.draugiem.lv/momend

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV