Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Mūziķi no 383 un DJ Ai-va apvienojas dziesmā un video

Aivars Apriķis, 27.06.2011. 14:36

Muzikālais projekts 383, kurā ir apvienojušies Pēteris Upelnieks (PeR) , Dairis (Kreisais Krasts) un Kurts (S'T'A, Sekkta) sadarbībā ar DJ Ai-va ir izveidojuši video dziesmas „That's The Way (Tici Sev)" remiksam.
Mūziķi no 383 un DJ Ai-va apvienojas dziesmā un video

Dziesma "Tici Sev" tika ierakstīta dalībai Latvijas Ielu Vingrošanas Sporta Biedrības izsludinātajā konkursā par himnas radīšanu šai biedrībai. Klausītāju balsojumā latviesuradio.lv mājas lapā dziesma Tici Sev (Mūzika un Sports) ieguva vislielāko balsu skaitu no trīs finālā iekļuvušajām dziesmām. Dziesma Tici Sev (Mūzika un Sports) ieguva arī augstāko vērtejumu no pašu Ielu Vingrotāju puses. Mūzikas autors dziesmai Tici Sev (Mūzika un Sports) ir Pēteris Upelnieks, dziesmas vārdu autori ir D.Muižnieks un K.Fridrihsons. Remiksa autors ir DJ Ai-va.

Kurts Fridrihsons ir viens no Latvijas hip hop leģendām, kurš jau sevi pierādījis tādās apvienībās kā S'T'A un Sekkta. Kurts pats par sevi:"Ja Tu klausies Latviešu hip hopu, tad mēs noteikti pa šiem 12 gadiem vismaz vienreiz esam tikušies..."

Dairis Muižnieks ir viens no hip hop apvienības Kreisais Krasts veidotājiem. Aizrāvies ar hip hopu jau gandrīz kā 10 gadus un sapratis, ka bez mūzikas viņa dzīve nav iedomājama.

Pēteris Upelnieks ir bijušais grupas PeR dalībnieks, kurš pašlaik sevi vislabāk realizējis tieši hip hop mūzikas žanrā. Apvienības radošais guru.

DJ Ai-va ir dīdžejs un producents, kurš uzsācis vienus no pirmajiem hip hop pasākumiem Latvijā deviņdesmito gadu beigās. Regulāri uzstājas Latvijā un ārvalstīs. Veidojis muzikālus projektus ar daudziem Latvijas un ārvalstu izpildītājiem.

383 dziesmas „That's The Way (Tici Sev)" videoklips:

Audio bezmaksas lejupielāde:

http://soundcloud.com/djaiva/383-thats-the-way-dj-ai-va

Video veidoja Tumba TV.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV