Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Ar BalticTAXI uz Positivus festivālu

Linda Gendrika, 28.06.2011. 12:30

15. un 16. jūlijā Salacgrīvā norisināsies lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā – Positivus Festival 2011. Tā pat kā pagājušajā gadā, arī šogad šajās festivāla dienās BalticTAXI piedāvās lielisku risinājumu - ērtus taksometra pakalpojumus nokļūšanai uz festivāla norises vietu un atpakaļ.
Ar BalticTAXI uz Positivus festivālu

Brauciena cena vienā virzienā – 45,00 Ls, Baltic Miles kartes īpašniekiem – 40,00 Ls (automašīnā ne vairāk kā četri pasažieri). Pieteikties uz braucienu varat pa tālruni: 8500
Festivāla norises laikā būs arī īpaša pārstāvniecība, pie kuras varēsiet uzzināt plašāku informāciju par BalticTAXI un mūsu pieejamajiem pakalpojumiem.

Positivus festivāls Salacgrīvā norisināsies jau 5. reizi. Iepriekšējos gadus festivālā ir uzstājušās tādas zvaigznes kā Muse, Moby, Prāta vētra, Travis, Fatboy Slim, Stereophonics, Scissor Sisters un daudzi citi. Arī šogad festivāls neizpaliks bez dažādām zvaigznēm - Editors, James, Beach House, Hurts u.c..

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV