Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

„Saldus Saule" piedāvā „Sīpolus" un „Pērkonu" līdz šim neredzētā sastāvā

Jolanta Ķiģele, 28.06.2011. 12:59

Ir palikušas vien 10 dienas līdz Kalnsētas parku ieskandinās saulainākais šīs vasaras notikums – festivāls „Saldus Saule", kas pēc ilgiem gadiem ir atjaunojis tradīciju un atkal notiks divas dienas – 8. un 9. jūlijā.

Festivāla pirmā diena ir veltīta visiem tiem, kuru sirds sitas vienā ritmā ar rokmūziku. Gaidīsim visus tos, kas ciena rokmūziku labākajās tās izpausmēs un ir gatavi iespaidīgiem skatuves priekšnesumiem, skaļai mūzikai un krāšņiem gaismas, un pirotehnikas efektiem.

Festivāla otrā diena ir ieturēta labākajās latviešu mūzikas tradīcijās. Varam ar prieku paziņot, ka blakus visiem tiem māksliniekiem, kas jau ir izziņoti, uz lielās Cēsu Alus skatuves uzstāsies vēl divi superprojekti – lieliskā grupa „Sīpoli" ar Mārtiņu Braunu un Niku Matvejevu, kā arī grupa „Pērkons". Taču par godu festivālam „Saldus Saule" šoreiz „Pērkona" pamatsastāvu papildinās vēl četri dalībnieki. Uz skatuves kopā grupu kāps četri lieliski ģitāristi – Armands Alksnis, Ainars Virga, Fēlikss Ķiģelis un Tomass Kleins. Šādā sastāvā „Pērkona" lielākie hiti būs dzirdami tikai un vienīgi „Saldus Saulē" 9. jūlijā.

Ieejas biļetes uz festivālu „Saldus Saule" iepriekšpārdošanā var iegādāties visās „Biļešu Paradīzes" tirdzniecības vietās, kā arī internetā www.bilesuparadize.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV