Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Dobelē koncertēs "Latvian Voices"

Elīze Kūriņa, 28.06.2011. 14:10

Svētdien, 3. jūlijā, plkst. 17:00 Dobeles pilsētas kultūras namā, Baznīcas ielā 6, viesosies vokālā grupa "Latvian Voices", atskaņojot jauno koncertprogrammu "New Day" (Jauna diena), ar iesildīšanos plkst. 16:00 laukumā pie Amatu mājas.
Dobelē koncertēs "Latvian Voices"

"Latvian Voices" ir vokālā grupa, kuru veido septiņas dziedošas meitenes – Laura Jēkabsone, Karīna Kaminska, Nora Vītiņa, Zane Stafecka, Andra Blumberga, Laura Leontjeva un Elīna Šmukste.

"Latvian Voices" repertuārs ir ļoti daudzveidīgs - tajā atrodamas kā Renesanses laikmeta polifonās kompozīcijas, tā arī latviešu tautas mūzikas paraugi un mūsdienās visā pasaulē populāru melodiju oriģinālas apdares.

Jūlija beigās ansamblis dosies uz starptautisku konkursu Grācā, Austrijā, kuram sekos atkārtota tikšanās ar britu vokālo ansambli The King's Singers meistarklaesēs Lībekā, Vācijā, bet savu vasaras sezonu meitenes noslēgs ar koncerttūri "New Day" Vācijā un Dānijā.

Koncertprogrammā "Jauna diena" "Latvian Voices" pirmatskaņos oriģinālskaņdarbus, tautasdziesmu apdares, kā arī populāru dziesmu a cappella kaverversijas.

Ieeja pasākumā par ziedojumiem.

Pasākumu rīko Dobeles pilsētas kultūras nams.

Foto: "Latvian Voices", (c) Mārtiņš Plūme

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV