Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Liepājā notiks elektroniskās mūzikas festivāls "Shine Cafe Festival 02"

Sandra/ Shine Cafe, 29.06.2011. 12:03

8. jūlijā Liepājas pilsētas pludmalē norisināsies elektroniskās mūzikas festivāls "Shine Cafe Festival 02". Pasākuma apmeklētājus priecēs DJ no Krievijas, Ukrainas, Portugāles, Lietuvas, Latvijas. Savu dalību ir apstiprinājuši tādi DJ-i: Yulia Yula (UA), Sergey Demidov (RU), Zinho (PT), Yanik (LT), Ophex (LT), Ksenia Kamikaza, Crystal Sound System, Saint, Johny Adroid, Uppfade, Virus 332 un daudzi citi. Kopumā piedalīsies vairāk kā 25 dīdžeji.
Liepājā notiks elektroniskās mūzikas festivāls "Shine Cafe Festival 02"

Elektroniskās mūzikas cienītāji varēs izvēlēties sev atbilstošo mūzikas stilu, jo festivāls apvieno vairākus deju mūzikas novirzienus. Uz četrām skatuvēm skanēs tehno, funk house, progressive house, break beat, jungle, drum'n'bass, kā arī regeja ritmi, kurus savā individuālajā stilā pasniegs ciemiņš no tālās Lisabonas Zinho The Earthquake.

Katru gadu festivālam "Shine Cafe Festival" ir sava tematika, un šogad tēma ir saistīta ar apkārtējās vides piesārņošanas problēmu – ekoloģijas atbalstīšanu. Festivāla „Shine Cafe" ietvaros Biedrība „Radi Vidi Pats" realizēs radošās otrreizējās pārstrādes darbnīcas, tajās varēs veidot Tetra paku maciņus, PET rokassprādzes, Lietus kokus, un darbosies arī Cirka žonglēšanas darbnīca.

Apmeklētāju ērtībai teritorijā darbosies bārs un kafejnīcas. Festivāls sāksies plkst. 16.00. Līdz iestāsies tumsa plānotas dažādas sporta aktivitātes - volejbols, stafetes un citi pasākumi. Festivāla apmeklētāji varēs brīvi pārvietoties pa teritoriju, dejot, spēlēt sporta spēles, sauļoties speciāli aprīkotās vietās. No 22.00 festivāls sāks savu darbību pilnā apmērā: tiks atvērtas visas statuves, kur apmeklētāji varēs baudīt mākslinieku priekšnesumus.

Viesiem no galvaspilsētas būs iespēja doties uz Liepāju ar speciāli organizētu autobusu, kuram ir neizsakāmi draudzīga cena - 10 Ls. Lai reģistrētos braucienam uz festivālu, nepieciešams nosūtīt savu vārdu, uzvārdu un telefona numuru uz shinebus@inbox.lv

Festivāls sniedz iespēju izpausties arī jaunajiem talantiem, tāpēc ja Jūs vēlaties parādīt citiem savu talantu un gūt publikas atzinību, aizpildiet pieteikumu www.shinecafe.lv mājas lapā līdz 1.jūlijam un iespējams, ka tieši Jūs priecēsiet publiku ar savu DJ setu otrajā Elektroniskās mūzikas festivālā "Shine Cafe Festival".

„Shine Cafe Festival 02" apmeklētājiem nakšņošana viesnīcā „Europa City Amrita" par īpaši draudzīgām cenām – standarta un luksus klases istabām 25% atlaide pasākuma norises dienā. Iepriekšēja rezervācija, atsaucoties uz „Shine Cafe Festival 02" pa telefonu +371 634 80888 vai e-pastu liepaja@europacity.lv.

Mūs atbalsta : Telekanāls OE , European Hit radio, City Radio, Captain Morgan, Euro AWk, inbox.lv, Europa City Amrita, Zelta Alus, Toi Toi Latvija, Red Bull.

Festivāla ieejas biļešu cena ir 4 Ls, pasākuma dienā - 5 Ls.

Biļetes var iegādāties visās Biļešu Servisa kasēs vai pa telefonu +371 22840872 vai +371 26017420.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV