Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

„Summer Sound Liepāja 2011" piedāvās izklaides dažāda vecuma bērniem un jauniešiem

Kristofers Knesis, 30.06.2011. 16:50

Festivālā „Summer Sound Liepāja 2011" darbosies dažādas piepūšamās atrakcijas, kā arī autodroms, karuseļi un sportiskās atrakcijas dažāda vecuma bērniem un jauniešiem.
„Summer Sound Liepāja 2011" piedāvās izklaides dažāda vecuma bērniem un jauniešiem

Kompānija „Lec un Minies" festivāla teritorijā izveidos bērnu rotaļu pilsētiņu un uzstādīs 30 metrus garu piepūšamo atrakciju „Piepūšamais vilcieniņš". Savukārt paši mazākie festivāla apmeklētāji varēs priecāties par piepūšamo māju.

„Lec un Minies" Bērnu pilsētiņā ikviens mazais un lielais aktīvists varēs darboties arī spēļu pilsētā kopā ar auklītēm. Kamēr vecāki klausīsies mūziku, bērni varēs darboties spēļu galvaspilsētā, doties piedzīvojumu braucienā ar Velokartu, lekt ar lecamponiju, darboties piepūšamajās atrakcijās, rotaļāties bumbu vannā kopā ar pērtiķīti, lekt uz batutiem, celt savu sapņu māju, spēlēt basketbolu un daudzas citas atrakcijas aizraujošai un saturīgai laika pavadīšanai – kaut visu dienu.

Savukārt atrakciju kompānija „Annels" festivāla apmeklētājiem piedāvās piepūšamās atrakcijas ar šķēršļiem, trepēm un kalniņiem, kā arī ar daudziem neparastiem tēliem. Būs pieejamas arī jautras un sportiskas atrakcijas veiklības un veiksmes pārbaudei, karuseļi „Twisters" un „Mega Fly", kā arī autodromu, kas vēl jo projām ir viena no bērnu iemīļotākajām atrakcijām.

Festivāls "Summer Sound Liepāja 2011" notiks 22. un 23. jūlijā Liepājas pludmalē un parkā. Uz piecām tematiski atšķirīgām skatuvēm muzicēs vairāk nekā 50 ārzemju un pašmāju grupas, būs koncerti, ballītes, sporta pasākumi un dejas.

Biļetes var iegādāties visās „Biļešu serviss" kasēs visā Latvijā. Divu dienu festivāla biļete šobrīd maksā 14 latus, bet divu dienu biļete ar ieeju telšu pilsētiņā - 16 latus. ISIC karšu īpašniekiem šobrīd spēkā atlaides. Tuvojoties festivālam, biļešu cena pieaugs, tādēļ organizatori aicina biļetes iegādāties savlaicīgi.

Aktuālajai informācijai par festivālu sekojiet līdzi mājas lapā: www.summersound.lv, kā arī sociālajos tīmekļos Draugiem.lv, Twitter un Facebook.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV