Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Sestdien Cēsīs notiks Imantdienas

Kārlis Auzāns, 01.07.2011. 09:18

Cēsu Pils parka estrādē sestdien, 2. jūlijā, gaidāms komponista Imanta Kalniņa 70. dzimšanas dienas Imantdienu koncerts, kurā jubilāru ar dziesmām un īpašiem muzikāliem pārsteigumiem suminās daudzi Latvijā pazīstami mūziķi.
Sestdien Cēsīs notiks Imantdienas

Imantdienu koncerts norisināsies trīs daļās. Pirmajā daļā muzicēs grupa „Turaidas Roze", kuras sastāvā pie taustiņinstrumentiem būs pats komponists.

Otrajā daļā gaidāms leģendārās rokoperas "Ei, jūs tur!" koncertiestudējums ar Ditu Lūriņu un Martu Kristiānu Kalniņu galvenajās lomās. Uzstāsies arī vokālā grupa "Framest", klarnetists Ints Dālderis un flautiste Dita Krenberga.

Savukārt Imantdienu noslēdzošajā daļā gaidāmi īpaši pārsteigumi. Tautā mīlētākās komponista dziesmas atskaņos grupa "Autobuss debesīs", Rēzija Kalniņa, Goran Gora, Gvido Linga un Karīna Tatārinova.

Šajā sastāvā skanēs gan "Viņi dejoja vienu vasaru", "Dzeguzes balss", "Alvas zaldātiņi", "Lilioma dziesma", "Dziesma, ar ko tu sācies" un citas populāras Imanta Kalniņa melodijas.

Sēdvietu biļetes uz gaidāmo Imantdienu koncertu ir pilnībā izpārdotas, bet "Biļešu paradīzes" kasēs vēl iespējams iegādāties ieejas biļetes. Tās varēs iegādāties arī pirms koncerta.

Imantdienu koncerts Cēsu Pils parka estrādē 2. jūlijā sāksies plkst. 20.00.

Koncertu tiešraidē pārraidīs Latvijas Radio 2.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV