Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Tēja Vienam" pārtrauc darbību, Rihards Lībietis turpina

Dace Narubina, 01.07.2011. 10:49

Grupas līderis attālinās no skatuves vārda „Tēja vienam" un turpmāk sevi prezentēs un uzstāsies kā Rihards Lībietis.
"Tēja Vienam" pārtrauc darbību, Rihards Lībietis turpina

„Tēja Vienam" pirmo reizi sevi prezentēja 2010. gadā ar netradicionālu akustiskās ģitāras spēli, cenšoties parādīt, ka arī ar vienu instrumentu var attēlot ļoti plašu un piepildītu emociju gammu. Sākotnēji tas tika radīts kā neliels vienas personas projektiņš, kur Rihards dalījās ar saviem novērojumiem un izjūtām. Ļoti daudz muzikālo gabalu tika papildināti arī ar Riharda rakstīto dzeju.

„Savos muzikālajos gabalos cenšos vienkārši iekļaut savus vērojumus un skatījumu uz apkārtējo pasauli, cilvēku emocijām, nerēķinoties ne ar kādu citu aspektu - radot mūziku, kurā cenšos iekļaut patiesumu, patiesumu, kas daudz kur mūsdienās iztrūkst" - Rihards Lībietis.

Tā kā Rihardam rodas jaunas un nedaudz citādākas idejas, kas īsti neietilpst „Tēja Vienam" lauciņā, nomainot vārdu ir plašākas iespējas izpausties, jo tomēr „Tēja Vienam" radošumu nedaudz ierobežoja. Bet Rihardu ļoti saista tikpat kā jebkurš mūzikas veids, sevišķi – blūzs, džezs un pēdējā laikā īpaši izteikti – postroks un dažāda austrumu mūzika, tāpēc skatuves vārda maiņa šobrīd ir tieši laikā.

Līdz ar skatuves vārda maiņu, ķerot vasaras saulgriežu iedvesmas mirkļus, dabai esot pilnziedā, top arī daži jauni muzikāli pārsteigumi, pie kuriem šobrīd ļoti aktīvi tiek strādāts.

Ieskatam tiek piedāvāts neliels video:

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV