Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Otrais brīvdabas pasākums uz Gypsy Camp skatuves šogad

Jānis Enkūzens, 01.07.2011. 17:55

Sestdien, 2.jūlijā, Fontaine Festival 2011 galveno skatuvi iemēģinas igauņu grupa "Kosmofon" un divas Liepājas apvienības.
Otrais brīvdabas pasākums uz Gypsy Camp skatuves šogad

Trio "Kosmofon" kopš 2008.gada veido Martins Laksbergs (Martin Laksberg), Rasmuss Lills (Rasmus Lill), kuri ir galvenie skaņdarbu autori, kā arī Martens Kuningas (Marten Kuningas). Mūziķi sevis spēlētājam apzīmējumu izvēlas uzmanīgi - tas esot «igauņu elektroniskās mūzikas un progresīvā roka sakausējums, kura pavadījumā noteikti var arī dejot».

Ja līdz šim "Kosmofon" radošā darbība virzījusies pa jauniem mūziķiem jau ierasto taciņu - vispirms koncerti dažādos klubos Tallinā, vēlāk jau citviet, neatkarīgās vietējās mūzikas festivālos, kopā ar pazīstamiem tautiešiem, tad 2011. gads jau šobrīd liekas kā nokļūšana un ātrgaitas šosejas. Šopavasar grupa kā viesi ir uzstājās austrāļu kolektīva «Cut Copy» koncertā Tallinas «Rock Café» un piedalījās trešajā «Tallinn Music Week» forumā. Rudenī mūziķi sola izdot savu debijas albumu, kā arī plāno vairākus koncertus ārvalstīs.

Koncertu Gypsy Camp atklās vietējā rokgrupa "Layla Rosa". Savukart pēc igauņiem uz skatuves kāps Liepājas metālisti "Aurora Borealis".

Par dejām sestdienas naktī rūpēsies DJ Lime.

Sākums 20:00, ieeja bez maksas, darbosies bārs.

Gypsy Camp atrodas viesnīcas Fontaine Royal pagalmā (Stūrmaņu ielā 1).

Stipra lietus un negaisa gadījumā koncerts tiks pārcelts uz klubu "Fontaine Palace".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV