Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Bubamara" strādā arī svētdienās

Mārtiņš Zviedris, 04.07.2011. 15:28

Baudīt maltītes un klausīties pasaules mūziku Audēju ielā 8 tagad var visas septiņas dienas nedēļā.
"Bubamara" strādā arī svētdienās

Ceturtdien, 7. jūlijā, no pulksten 21 Balkānu, ska, citu tautisku un modernu jestru danču ritmos ballīti griezīs deju vadītājs Speiss, citās muzikālās izpausmēs pazīstams kā ģitārists, dziedātājs un dziesmu autors grupā Oranžās brīvdienas.

Piektdien, 8. jūlijā, pulksten 22 uz "Bubamaras" skatuves kāps Galaxy Bosons – pērnā gada nogalē dibināts kolektīvs, kura dalībnieki lolo vērienīgus plānus, nesirgst ar pašapziņas trūkumu, nepazīst ne roka un popa stilu, ne elektrisku un elektronisku izteiksmes līdzekļu ierobežojumus.

Sestdienas, 9. jūlija, vakarā no pulksten 21 harmoniski eklektiskas dejas piedāvās DJ Ma.Be.

"Bubamaras" virtuve, kā allaž, aicina vai nu izmantot dienas piedāvājumu – zupu un otro ēdienu par divarpus latiem – vai izvēlēties citu maltīti un maksāt vidēji latu un pārdesmit santīmu par ēdienu.

Bārā joprojām spēkā piedāvājums, kas neatstās vienaldzīgu nevienu īsta alus cienītāju: Brenguļu tumšais un Bauskas gaišais – tikai par latu un desmit santīmiem!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV