Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Septembrī Latvijā koncertēs „Covenant"

Edgars Āboliņš, 04.07.2011. 17:30

Radio NABA klubā "Nabaklab" 30. septembrī koncertēs viena no pasaulē vadošajām elektroniskās mūzikas apvienībām – zviedri „Covenant".
Septembrī Latvijā koncertēs „Covenant"

Pēc vairāk kā piecu gadu pauzes 30. septembrī Rīgā atgriezīsies par vienu no pasaulē labākajiem ebm (electronic body music) izpildītājiem dēvētie „Covenant".

Grupas stāsts aizsākās „Depeche Mode", „The Human Legue" un „The Thompson Twins" ziedu laikos, kad tās bija radiostaciju iecienītākās grupas, bet klubu apmeklētāji ļāvās jaunajai skaņas kaislei – electronic body music ar „Front 242", „Nitzer Ebb" un citiem līdzīgiem projektiem. Tas bija laiks, kad beidzot īsti vērienīgus apmērus sāka pieņemt jauno tehnoloģiju izmantošana mūzikā. Vēl joprojām „Covenant" tiek uzskatīti par vieniem no populārākajiem un labākajiem izpildītājiem savā žanrā.

Šoreiz mūziķi Rīgā prezentēs savu jaunāko albumu „Modern ruin", kurš dienasgaismu ieraudzīja šīgada janvārī.

30. septembra koncerta sākums paredzēts plkst. 21:00, biļetes no 5. jūlija pieejamas visās „Biļešu serviss" kasēs un internetā – www.bilesuserviss.lv, kā arī klubā "Nabaklab". Pirmās 100 biļetes pieejamas par lētāku cenu. Tuvojoties koncerta dienai, biļešu cenas palielināsies.

"Nabaklab" atrodas Rīgā, Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12.

www.nabaklab.lv
www.covenant.se
www.bilesuserviss.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV