Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

DAD cafe aicina uz vasaras kamermūzikas vakaru

DAD cafe, 05.07.2011. 09:48

Kafejnīca Miera ielā 17, Rīgā šodien plkst. 20:00 aicina izbaudīt vakaru aristokrātiskas mūzikas gaisotnē, kas apbur ar savu galantumu un izsmalcinātību.
DAD cafe aicina uz vasaras kamermūzikas vakaru

Koncerts paredzēts divās daļās. Pirmajā daļā izskanēs Johana Sebastiana Baha Invencijas, Jozefa Haidna Londonas trio un Karla Stamica Trio G dur. Atskaņos Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas trio - flautiste Vita Rozēna, vijolniece Ilze Gagaine, čelliste Nadežda Bardjuka.

Otrajā daļā dzirdēsim Johannesa Brāmsa Stīgu kvartetu op.51 Nr.2 Amoll, kas ir viena no romantisma dižgara kompozīcijām un izceļas ar liriski dramatiskām, dvēseli aizkustinošām noskaņām un krāšņu emocionālo gammu. To atskaņos Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas stīgu kvartets - vijolnieces Ilze Gagaine un Anna Barsegjana, altiste Inese Čakova un čelliste Nadežda Bardjuka.

Stīgu kvartets saspēli sācis pagājušajā gadā, iespēja papildināt zināšanas bija piedalīšanās meistarklasē pie talantīgajiem Voglera kvarteta mūziķiem.

Šis būs pirmais DAD cafe rīkotais kamermūzikas pasākums, kas varētu izvērsties par tradīciju.

Ieejas maksa 2 Ls

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV