Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Festivālu "Saldus Saule" būs iespēja vērot lidojumā no gaisa balona

Jolanta Ķiģele, 05.07.2011. 12:20

Vēl tikai atlikušas trīs dienas līdz mūzikas festivālam "Saldus Saule", kas jau divdesmit sesto gadu notiek Saldū, Kalnsētas parka estrādē.
Festivālu "Saldus Saule" būs iespēja vērot lidojumā no gaisa balona

Festivāla divās dienās būs iespēja vērot vairāk nekā 40 muzikālo apvienību priekšnesumus uz "Cēsu Alus" lielās skatuves tostarp grupas "Skyforger", "Lordi", "Turaidas roze", "Dzelzs Vilks", "Linga", "Z-Scars", "Double Faced Eals", "Credo", "Sīpoli", "Pērkons", "Graffika", Ivo Fomins, Miks Dukurs, "Huskvarn" un daudzas citas, kā arī mūzikas klubā "Rock' n' Riga", kas "Saldus Saules" laikā darbosies nevis Rīgā, kā ierasts, bet Saldū, festivāla teritorijā.

Ekstrēmākajiem festivāla viesiem tiks piedāvāta iespēja pacelties pāri Kalnsētas kokiem un pat veikt lidojumu gaisa balonā festivāla laikā. Šī ir nebijusi iespēja vērot parkā notiekošo no putna lidojuma augstuma. Tā kā vietu skaits ir ierobežots, visi lidot gribētāji ir aicināti pieteikties lidojumam gaisa balonā savlaicīgi jau piektdienas vakarā. Lidojumi notiks sestdien visu dienu, kā arī svētdienas rītā.

Tiem, kas uz festivālu ieradīsies uz divām dienām un ar savām teltīm, būs iespēja bez maksas palikt apsargātā, festivāla teritorijā esošajā telšu pilsētiņā. 9.jūlija rītā visi telšu pilsētiņas iemītnieki tiks cienāti ar siltām brokastīm!

Ieejas biļetes iepriekšpārdošanā ir nopērkamas "Biļešu Paradīzes" tirdzniecības vietās visā Latvijā un internetā www.bilesuparadize.lv, kā arī 8.jūlijā un 9.jūlijā Kalnsētas parka estrādē pie ieejas festivāla teritorijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV