Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Bārā "BarDuck" notiks DanceRadio.lv Connection un modes skate

DanceRadio.lv komanda, 06.07.2011. 09:30

Sestdien, 9.jūlijā, lounge bārā-restorānā BarDuck, Grēcinieku ielā 11a, DanceRadio.lv Connection ietvaros spēlēs dīdžeji Bogdan Taran, Max Lomov un Dmi3, kā arī notiks jauna džinsu kolekcijas skate no PRJeansBaltic.
Bārā "BarDuck" notiks DanceRadio.lv Connection un modes skate

Plkst. 21:00 un 1:00 BarDuck apmeklētājiem tiks piedāvāta jauna džinsu apģērbu zīmola PRJeans Baltic modes kolekcija. PRJeans Baltic – tas ir pavisam jauns zīmols Latvijā un Baltijā, kurš pārstāv un strādā ar kreatīviem māksliniekiem PaRus Jeans no Baltkrievijas.

No plkst. 22:00 pie atskaņotājiem parādīsies dīdžeji un producenti, DanceRadio.lv iedvesmotāji – Bogdan Taran un Max Lomov, kuru izpildījumā skanēs nu-disco un house motīvi, kā arī klasiskie deju mūzikas ieraksti. Kā viesis ballītē uzstāsies DJ Dmi3, kurš dīdžeja karjeru sāka 90-to gadu otrajā pusē kopā ar kolēģi N-Tone. 2009.-2010.gadu ziemā viņš piedalījās veiksmīgo pasākumu sērijā ar nosaukumu The Lost Disco.

Ieeja pasākumā bez maksas pēc viesu saraksta, pierakstīties var sūtot vārdu un uzvārdu uz info@ambermuse.com vai ballītes profilā Facebook lapā (līdz 9.jūlija, plkst. 18:00). Sākums plkst. 21:00, welcome drink no Bacardi.

http://prjeans.lv
www.danceradio.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV