Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Origo Summer Stage piedāvā labākos evergreen skaņdarbus "Fortuna'G & Ladys" izpildījumā

Lāsma Trofimova, 06.07.2011. 12:12

Šo piektdien, 8. jūlijā, no plkst. 14:00 – 18:00 pie tirdzniecības centra „Origo" izveidotajā pilsētas kultūras aktivitāšu centrā Origo Summer Stage ar bezmaksas koncertu uzstāsies mūzikas grupa "Fortuna'G & Ladys".
Origo Summer Stage piedāvā labākos evergreen skaņdarbus "Fortuna'G & Ladys" izpildījumā

"Fortuna'G & Ladys" piedāvā plašu un daudzveidīgu evergreen programmu ar 70. – 80. gadu popularākajām dziesmām krievu un angļu valodās. Grupas sastāvā ir pieredzējuši mūziķi, kas muzicējuši un turpina sadarboties ar tādām grupām un izpildītājiem kā Igo, Pits Andersons, The Hobos, Muzikanti No Cēsīm, Arnis Mednis, Los Amigos u.c.

Lielformāta fotogrāfiju izstāžu galerijā „Origo" ir redzama džezam veltīta izstāde, ko veidojis dizainers Valdis Majevskis. Izstādē redzami džeza mūziķi no visas pasaules, kuri viesojušies un koncertējuši Latvijā nesenā pagātnē.

Origo Summer Stage programma jūlijā:

14. jūlijs 17:00 - 19:00 Starptautiskā džeza festivāla „Saulkrasti Jazz" ieskaņas koncerts ar Raita Ašmaņa „Jelgavas Big Band", Rīgas Doma kora skolas Džeza nodaļas ansambli, „A-Band" un „Tiago Loei & Friends"
15. jūlijs 15:00 - 19:00 Smooth Band (Oļegs Grišins, Mārtiņš Linde, Gints Pabērzs, Viktors Ritovs) un Inga Bērziņa
16. jūlijs 9:30 – 13:30 Jauno mūzikas izpildītāju konkursa „Jaunais vilnis" organizatoru un dalībnieku sagaidīšana un koncerts
21. jūlijs 17:00 - 19:00 Starptautiskā džeza festivāla „Saulkrasti Jazz" koncerts ar Raita Ašmaņa „Jelgavas Big Band", Rīgas Doma kora skolas Džeza nodaļas ansambli un „Tiago Loei & Friends"

Katru dienu no 26. jūlija līdz 1. augustam plkst. 13:30 - 16:00 Origo Summer Stage piedāvās jauno mūzikas izpildītāju konkursa „Jaunais vilnis" dalībnieku un viesu koncertus. Visu šo laiku lielformāta izstāžu galerijā „Origo" būs apskatāma foto izstāde „Jaunais Vilnis 10 gadi".

Kultūras aktivitāšu centrs Origo Summer Stage kā pilsētas spogulis Stacijas laukumā visas vasaras garumā piedāvā sajust un piedzīvot Latvijas nozīmīgāko vasaras pasākumu un festivālu garšu, uz vienas skatuves atspoguļojot Latvijas lielākos mūzikas festivālus – Imantdienas, Rīgas Ritmi, Saulkrasti Jazz, Summertime – aicina Inese Galante, Jaunais Vilnis. Iejūtoties vasarīgajā nedēļas nogales ritmā, piektdienu vakaros ikviens aicināts ērti iekārtoties kādā no vasaras kafejnīcām un ļauties dažādu jazz & blues, kā arī rock'n'roll izpildītāju priekšnesumiem. Savukārt 450 m2 plašajā brīvdabas galerijā visas vasaras garumā tiek izstādītas lielformāta foto izstādes, atspoguļojot Latvijas nozīmīgākajos svētkos un ikdienā tvertos mirkļus. Visi pasākumi baudāmi bez ieejas maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV