Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Rīt sāksies mūzikas festivāls „Saldus Saule 2011"

Jolanta Ķiģele, 07.07.2011. 14:30

Jau rīt 26. reizi Kalnsētas parku ieskandinās mūzikas festivāls „Saldus Saule", kas šogad, tāpat kā savos pirmsākumos, notiks divas dienas – 8. un 9. jūlijā.
Rīt sāksies mūzikas festivāls „Saldus Saule 2011"

Festivālā uz divām skatuvēm - lielās „Cēsu Alus" skatuves un improvizētā kluba „Rock'n'Riga" skatuves uzstāsies gan pasaulē atzītas mūzikas grupas, kā, piemēram, „LORDI" un „SKYFORGER", gan arī latviešu roka estrādes klasika – „Pērkons", „Sīpoli", „Leģions", „Credo" savā oriģinālsastāvā, „Linga", „Dzelzs Vilks", Ainars Virga, Imants Kalniņš un „Turaidas roze", Ivo Fomins ar grupu, Andris Kivičs un „Z-Scars", „Double Faced Eals", Armands Alksnis un „Arm and Sound", Miks Dukurs, „H.M.P.?", „Graffika", „SIA Radikal", „Huskvarn", „Dziļā nemaņā", „Mr. Rally" un daudzas, daudzas citas. Festivāla pirmās dienas laikā gaidāms iespaidīgs ugunsšovs „LORDU" uzstāšanās laikā, savukārt otrās dienas festivāla apmeklētāji varēs baudīt uguņošanu, skanot festivāla himnai „Saldus Saule".

9. jūlijā jau no plkst. 10:00 „Saldus Saule" gaidīs mazos apmeklētājus, lai kopā ar jaukajiem pasaku tēliem no „Pasaku Nams" piedalītos Druvas saldējuma ģimeņu rītā. Bērniem būs iespēja piedalīties konkursos un atrakcijās, laimēt garšīgas balvas, lēkāt pa batutu un piepūšamajām atrakcijām, zīmēt un iet rotaļās, klausīties koncertu un cienāties ar gardo Druvas saldējumu. Šajā dienā būs iespēja arī visiem interesentiem izlidot virs Saldus gaisa balonā!

Taču rīts sāksies telšu pilsētiņā, kuras iemītnieki tiks modināti uz brokastīm, par kurām viesmīlīgi parūpēsies festivāla saimnieki un kuras telšu pilsētiņas iemītniekiem būs bez maksas.

Visa festivāla teritorija tiks apsargāta, iesaistot darbā arī kinologus ar īpaši apmācītiem suņiem. Ieejas biļetes tiks skenētas, tāpēc festivāla organizatori aicina nepirkt biļetes no rokas, bet gan tikai Biļešu Paradīzes tirdzniecības vietās vai pie ieejas festivālā. Turklāt, ikviens, kurš iegādāsies ieejas biļeti, palīdzēs mazajam „Saldus Saules" eņģelim – Emīlijai būtiski uzlabot veselību un cīnīties ar cerebrālo trieku, kā arī vājdzirdību. Festivāls „Saldus Saule", sadarbībā ar „Palīdzēsim.lv" no katras ieejas biļetes ziedos mazās meitenes rehabilitācijai. Ikviens ir arī aicināts festivāla laikā apmeklēt „Palīdzēsim.lv" telti, lai pret ziedojumiem tiktu pie mīļām piemiņas lietām un dažādiem festivāla un „Palīdzēsim.lv" suvenīriem.

Atgādinām, ka ieejas biļetes iepriekšpārdošanā ir nopērkamas „Biļešu Paradīzes" tirdzniecības vietās visā Latvijā un internetā www.bilesuparadize.lv, kā arī 8. un 9. jūlijā Kalnsētas parka estrādē pie ieejas festivāla teritorijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV