Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Tele2 pozitīvās aktivitātes festivālā Positivus

Velga Ozola, 08.07.2011. 12:41

Positivus festivāla iedvesmotājs Tele2 arī šogad piedāvās dažādas interesantas aktivitātes visiem festivāla apmeklētājiem.
Tele2 pozitīvās aktivitātes festivālā Positivus

Kā ierasts, darbosies pagājušajā gadā par populārāko atzītā un apmeklētāju iemīļotā Tele2 šūpuļtīklu zona, kas aprīkota ar 70 lieliskiem, ērtiem šūpuļtīkliem, kur atgūt spēkus pirms mīļākās grupas uzstāšanās.

Lai festivāla laikā atrastu nozaudētos draugus, mobilajam telefonam visu laiku jābūt uzlādētam. Kad baterija sāk iet uz beigām, telefons jānes uz Tele2 telefonu lādēšanas stendu, kas darbosies visu festivāla laiku - no piektdienas 12:00 līdz svētdienas 12:00.

Jau otro gadu, Tele2 un Positivus rīkoja mākslas objektu konkursu jaunajiem māksliniekiem. Šoreiz par tēmu "Katrs otrais". Šogad tika iesniegtas 76 idejas, no kurām 5 labākās saņēma Tele2 finansējumu to realizēšanai. Kā pozitīvs papildinājums festivāla mākslinieciskajam noformējumam, 5 labākie vides mākslas objekti arī šogad tiks izvietoti festivāla teritorijā.

Sadarbībā ar Nordea, Tele2 izstrādās īpašas festivāla programmiņas. Aizpildot anketu programmiņas beigās, ikvienam būs iespēja izvēlēties savu laimīgo lozi un piedalīties Tele2 momentloterijā. Lai iepriecinātu pēc iespējas lielāku festivāla apmeklētāju skaitu (vairāk kā 15 000 2010. gadā), Tele2 ir sarūpējis bagātīgu balvu fondu ar dažādām festivālā noderīgām lietām.

Tele2 kopā ar Radio 101 arī šogad izspēlēja vairākus ielūgumus, kas ļaus laimīgajiem klātienē satikt savus iemīļotos mūziķus. Viņiem speciāli šajai aktivitātei izveidotā Tele2 un Radio 101 fanu zonā būs iespēja aprunāties un nofotografēties ar festivāla mūziķiem.

Līdzīgi kā citos pasaulē ievērojamos festivālos, Tele2 festivāla apmeklētājiem piedāvās iespēju uzzīmēt savu festivāla karogu, ar kuru atbalstīt savu mīļāko grupu vai izmantot kā atpazīšanas zīmi telšu pilsētiņā vai citu vidū.

Tele2 un Radio 101 šogad ir parūpējušies arī par tiem, kas dažādu iemeslu dēļ uz festivālu nav ieradušies. Festivāla laikā Radio 101 būs dzirdamas koncertu tiešraides, kā arī speciālas reportāžas no festivāla norises vietas.

Tāpat kā iepriekš, Tele2 festivāla teritorijā uzstādīs 4 numurētus stendus, kas palīdzēs orientēties un darbosies kā satikšanās vieta izklīdušajiem. Uz stendiem būs arī teritorijas karte.

Lai katru reizi, kad gribas uzzināt kur atrodas kāda no skatuvēm vai ēdināšanas zona, nebūtu jāmeklē satikšanās punkts ar karti, šogad ir izstrādāta īpaša aplikācija viedtelefoniem (Android un iOS telefoniem). Šajā aplikācijā ir apkopota visa festivāla programma, informācija par telts vietām un autostāvvietām, kā arī festivāla karte. Katram ir iespēja izveidot savu pasākuma plānu.

Tele2, kā festivāla ģenerālsponsors ir kopā ar Positivus gandrīz no festivāla pirmsākuma, palīdzot tam no neliela pasākuma kļūt par nozīmīgāko mūzikas notikumu Baltijā. Festivāls arī šogad sola dažādas aktivitātes, pārsteigumus un pozitīvas emocijas, tāpēc no 15. līdz 17.jūlijam visi ceļi ved uz Salacgrīvu!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV