Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Lietuvas deju mūzikas apvienība Mario & Vidis feat. Jazzu ved uz Latviju svaigu gaisu

Inese Saulāja, 15.07.2011. 11:41

Jau 16. jūlijā festivālā Positivus uz Red Bull Music Academy skatuves varēs baudīt meistarīgu house, broken beat, new jazz, R&B apvienojumu, ko piedāvā lietuviešu projekts Mario & Vidis feat. Jazzu.
Lietuvas deju mūzikas apvienība Mario & Vidis feat. Jazzu ved uz Latviju svaigu gaisu

Projektu veido trīs dalībnieki: Mario Basanov, mūzikas producents, skaņu burvis, kurš izpelnījies daudzu vietējo un ārvalstu mūziķu atzinību. Mario orientējas dažādos (ne tikai iepriekš minētajos) stilos, ir daudzpusīgs un ar plašu vērienu apveltīts profesionālis. Viņš ir piedalījies arī starptautiskos projektos, strādājot ar tādām skandināvu modernā džeza prominencēm kā Bugge Wesseltoft, Lars Danielsson, Nils Petter Molvaer un Eivind Aarset.

2007. gadā Mario apvienojas ar Lietuvā pazīstamu deju mūzikas DJ Vidis, un abi piesaka sevi kā spēcīgu un kvalitatīvu apvienību. Mario & Vidis bieži uzstājas ārpus Lietuvas un pavisam nesen bija dzirdami Ibizā, kas zināma kā nebeidzamu vasaras ballīšu, deju un klubu mūzikas paradīze.

Abu puišu radošajām izpausmēm nereti pievienojas vokāliste Jazzu – meitene, kas jau kopš 13 gadu vecuma specializējusies džeza dziedāšanā un līdzdarbojusies vairākos džeza projektos.

Mario & Vidis feat. Jazzu jau vairākas reizes ir bijuši arī Rīgā un tie, kas viņus te dzirdējuši, lietuviešu veikumu vērtē atzinīgi. Kā atzīst paši projekta dalībnieki - ir laiks atvest uz Latviju malku svaigas elpas.

Kopā ar māksliniekiem svinēt rīta gaismu festivālā Positivus varēs 16. jūlijā, plkst. 3:30 uz Red Bull Music Academy skatuves.

Jaunākais Mario & Vidis feat. Jazzu video: Give It A Try

http://www.youtube.com/watch?v=4CuPAvJcLNA&feature=youtu.be

Mario & Vidis mājaslapa:

http://www.mariobasanovvidis.com/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV