Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Nedēļa „Takas" zīmē

Kafejnīca „Taka", 16.07.2011. 16:26

Kafejnīcā „Taka" trešajā jūlija nedēļā aicina baudīt Svaigēdāju virtuvi, viesoties Miera ielas Laimīgajās stundās, bet vakaros klausīties trīs pašmāju mūziķus un apvienības – Kristapu Bedrīti, grupas Gapoljeri un Karmafree.
Nedēļa „Takas" zīmē

Trešdien, 20. jūlijā plkst. 20:00 akustiskais vakars ar Kristapu Bedrīti. Kristapa izpildīto mūziku veido džezīgas, regejīgas un akustiski mierīgas oriģināldziesmas.

Ceturtdien, 21. jūlijā laikā no 18:00 līdz 20:00 Miera ielas Laimīgās stundas, kurās kafejnīca TAKA priecēs apmeklētājus ar kādu īpašu piedāvājumu.

Laimīgo stundu izskaņā grupas Gapoljeri performance. Gapoljeri nosaukums slēpj sevī virkni īpašību - Galanti, Atraktīvi, Perspektīvi, Omulīgi, Lepni, Jocīgi, Erotiski, Reibuši, Izsalkuši! Šie vārdi vislabāk arī raksturo gan puišus pašus, gan viņu mūziku!

Piektdien, 22. jūlijā svaigēdāju virtuve kafejnīcā „Taka". Visas dienas garumā kopā ar „Takas" pavāriem ēst gatavos arī grupa Karmafree. Karmafree ir pozitīvā žanra grupa, kuras sastāvu veido tikai divi dalībnieki, bet ar divu loop station palīdzību mūziķi rada pilnas grupas skanējumu. Dienas noslēgumā, 20:00 Karmafree koncerts.

Kafejnīca „Taka" (Rīga, Miera ielā 10) ir atvērta ik dienu no plkst. 13:00.

Vairāk info:

http://pataku.wordpress.com/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV