Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Festivālu „Summer Sound Liepāja 2011” papildina NABAKLAB dīdžeju un kino telts

Festivāla Sabiedrisko attiecību birojs, 18.07.2011. 10:39

Šīs nedēļas nogalē notiekošajā festivālā „Summer Sound Liepāja 2011" piedalīsies arī klubs „NABAKLAB" ar īpaši sagatavotu dīdžeju un kino programmu.
Festivālu „Summer Sound Liepāja 2011” papildina NABAKLAB dīdžeju un kino telts

Abas festivāla dienas „NABAKLAB" teltī uzstāsies vairāki dīdžeji un DJ kolektīvi, kas bieži dzirdami gan klubā „NABAKLAB", gan radio NABA viļņos – mūzikas apskatnieks Uldis Rudaks, grupas „Inokentijs Mārpls" līderis Dambis, DJ Monsta, DJ Ai-Va („Ritma institūts"), meiteņu DJ apvienība „Crystral soundsystem", dažādos populāros Rīgas klubos bieži redzētie DJ D.Tribe un Mr. Mojo Man un citi.

Taču kā īpašu notikumu var minēt leģendārā dīdžeja Jāņa Kraukļa setu „NABAKLAB" teltī 23. jūlijā. Jāatgādina, ka Jānis ir iegājis DJ kustības vēsturē kā pirmais DJ bijušās PSRS teritorijā, kurš sāka spēlēt uz plašu atskaņotājiem. Tas notika 1990. gadu sākumā. Tajā laikā viņš bija pieprasītākais DJ lielākajos reivos ne tikai Latvijā, bet arī krietni aiz mūsu valsts robežām un tiek uzskatīts par Latvijas DJ kultūras aizsācēju.

Sestdien laikā no pulksten 12:00 līdz 17:00 „NABAKLAB" teltī īpašu vasaras filmu programmu piedāvās kino forums „Arsenāls", kam šī būs pagaidām garākā šīs vasaras festivālos piedāvātā kino programma.

„Arsenāla" piedāvātās filmas būs vienīgās, kas tiks izrādītas festivālā „Summer Sound Liepāja 2011" šogad.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV