Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Štrausa stīgu kvartets muzicēs Kalnciema kvartālā

Una Meiberga, 18.07.2011. 12:34

Ceturtdien, 21. jūlijā, no plkst. 16:00 līdz 20:00 Kalnciema kvartālā norisināsies tirdziņš, kas būs veltīts meža un dārza ogām un ziemas krājumu veidošanai. Tirdziņā atradīsiet plašu klāstu ar sezonas gardumiem, dažādus gatavus dabīgus konservus un mērces, kā arī jaunumus rokdarbu un apģērbu sadaļā. Plkst. 20:30 koncertu sniegs Štrausa stīgu kvartets un Ivars Kalniņš (sitaminstrumenti), programmā piedāvājot skaņdarbus, sākot no skaistākajām klasikas pērlēm līdz pat mūsdienu populārajai mūzikai.
Štrausa stīgu kvartets muzicēs Kalnciema kvartālā

Kvartets - Gidons Grīnbergs (pirmā vijole), Kārlis Bramanis(otrā vijole), Gundars Šķipars (alts), Rihards Štrauss (čells) - uzstājas kopš 2002. gada, Kalnciema kvartālā bija dzirdami pagājušajā gadā un šogad atkal ir aicināti uzburt liegu un elegantu tveicīga vasaras vakara atmosfēru.

Kvarteta biogrāfijā jāatzīmē piedalīšanās konkursā "Prāgas pavasaris", koncertu sadarbība ar Čehijas, Lielbritānijas, Baltkrievijas un Itālijas vēstniecībam, dziedātājām Lindu Leen un Amber, grupu Ēnas un citiem Latvijā populāriem mūziķiem. Kvarteta klausītāju vidū ir bijušas tādas prominences kā Vaira-Vīķe Freiberga, Hilarija Klintone, Anglijas karaliene Elizabete un daudzas citas prominences, kas viesojušās Rīgā.

28. jūlijā Kalnciema kvartālā notiks Regeja ballīte ar filmām par regeju.

Sekojiet līdzi Kalnciema kvartāla aktīvajai vasaras sezonas programmai: www.kalnciemaiela.lv, facebook.com/kalnciemaiela, twitter.com/kalnciemaiela.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV