Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Festivālā „Summer Sound Liepāja 2011" uzstāsies „The Sound Poets"

„Summer Sound Liepāja 2011" Sabiedrisko attiecību birojs, 18.07.2011. 12:37

Tikko klajā nākusi „The Sound Poets" dziesma „Emīlija", kas ir pirmā grupas dziesma latviešu valodā un tā būs dzirdama arī festivāla „Summer Sound Liepāja 2011" pirmajā dienā uz Fantasy Garden skatuves. Iepriekš „The Sound Poets" bija zināmi ar nosaukumu „S.P.B." jeb „Smaragda pilsētas burvji", tomēr, kā atzīst paši mākslinieki, nosaukums „The Sound Poets" labāk raksturo grupas sniegumu un atbilst mūzikas filozofijai.
Festivālā „Summer Sound Liepāja 2011" uzstāsies „The Sound Poets"

„Sound Poetry" ir grupas „S.P.B." pirmais albums, kas dienas gaismu ieraudzīja 2008. gada 3. decembrī. Pirms tam jaunie mākslinieki uzvarēja konkursā „Urband Playground", ko kopīgiem spēkiem veidoja ierakstu kompānija „Sony BMG" un auto izplatītāji „Nissan". Tas nodrošināja iespēju ar „Sony BMG" slēgt līgumu par ierakstu tiražēšanu. Parādījušies gandrīz no nekurienes, viņi neticamā ātrumā iekaroja radio topu pirmās vietas, iegūstot neskaitāmus fanus.

Pēc ilgākas klusēšanas grupa klausītājus iepazīstina ar savu pirmo dziesmu latviešu valodā un šobrīd arī izvēlas repertuāru otrajam grupas albumam, ko plānots izdot nākamgad.

Dziesma „Emīlija" ir ierakstīta „The Sound Poets" un „Sound Division" studijās, sadarbojoties ar mūzikas producentu un inženieri Gati Zaķi. Dziesmas tapšanā vienlīdz lielu ieguldījumu snieguši visi grupas mūziķi: basģitārists Ingars Viļums, ģitārists Normunds Lukša un bundzinieks Andrejs Grauds.

Grupas faniem būs lieliska iespēja redzēt māksliniekus klātienē festivālā „Summer Sound Liepājā 2011", kas norisināsies 22. un 23. jūlijā Liepājas pludmales un Jūrmalas parka teritorijā. Vairāk informācijas: www.summersound.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV